Loading Posts...

Zuckerberg intenționează să studieze industria crypto

zuckerberg_industria_crypto

Co-fondatorul Facebook a anunțat recent că va studia criptovalutele și tehnologiile descentralizate pentru a îmbunătăți rețeaua de socializare.

Conform CoinDesk, Mark Zuckerberg a spus într-o postare pe Facebook că aceasta inițiativă reprezintă pentru el provocarea anului. Acesta a spus că va analiza “aspectele pozitive și negative” ale criptovalutelor și ale criptării.

Zuckerberg a subliniat că în 2018 se va concentra pe “rezolvarea unor probleme importante” pentru domeniul tehnologic, pentru instituțiile media, dar și pentru guvern. “Voi încerca să adun la un loc grupuri de experți pentru a discuta și pentru a ne ajuta cu aceste subiecte”.

Comentariile sale despre descentralizare au aruncat în extaz lumea Blockchain.

Zuckerberg a fost lăudat pentru abilitatea de a crea o rețea peer-to-peer globală. Acesta a spus despre monedele digitale că reprezintă cele mai interesante lucruri din domeniul tehnologic. În plus, Zuckerberg crede că în zilele noastre, mulți și-au pierdut încrederea că “tehnologia poate fi o forță descentralizată”.

“Există mai multe initiative în acest sens – cum ar fi criptarea și criptovalutele – care iau puterea sistemelor centralizate și o înapoiază oamenilor […] Doresc să studiez în amănunt aspectele pozitive și negative ale acestor tehnologii, pentru a afla care este cel mai bun mod de a le utiliza în serviciul nostru”, a transmis șeful Faqcebook.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...