Loading Posts...

Vitalik Buterin: Ethereum va rivaliza cu Visa la nivel de tranzacţii, în 2 ani

Bitcoin, Ethereum şi alte criptovalute de top sunt supuse dezbaterilor în aceste zile. Oamenii caută tot mai des alte metode de tranzacţionare.

Ethereum, platforma tehnologică bazată pe Blockchain a crescut în popularitate enorm, atât în rândurile developerilor, cât şi în rândurile utilizatorilor. Platforma este utilizată masiv pentru lansările de ICO-uri, acestea atingând niveluri record în ultimele luni.

Buterin despre puterea de procesare a reţelei

În cadrul TechCrunch Disrupt 2017, Vitalik Buterin a subliniat că platforma are puterea de a schimba multe din lucrurile care se cunosc despre informaţie şi securitate. Buterin a afirmat apăsat că în doi ani Ethereum va deţine o capacitate de tranzacţionare egală cu cea deţinută de Visa, citează CoinTelegraph:

“Bitcoin porcesează puţin sub trei tranzacţii pe secundă. Ethereum procesează cinci tranzacţii pe secundă. Uber oferă 12 curse pe secundă. În aproximativ doi ani Blockchain-ul va înlocui Visa.”

Platforme de gaming

Inventatorul Ethereum a transmis şi că în viitor tehnologia Blockchain va oferi platforme pentru gaming şi pentru alte aplicaţii de date, unde securitatea este foarte importantă:

“Se poate juca StarCraft pe Blockchain. Aceste lucruri sunt posibile. Nivelul mare de securitate şi scalarea permit ca o multitudine de lucruri să fie construite pe o tehnologie de vârf. Ethereum în sine este un nivel de securitate care nu are momentan prea multe caracteristici de acest gen”.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

4
HeartHeart
2
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...