Loading Posts...

Un roman a fost țepuit după ce a comandat un ASIC de pe Amazon și a primit în schimb un film pe DVD

Un conațional stabilit în Plymouth a cumpărat de pe Amazon un ASIC de 3150£, dar în coletul livrat era un film pentru copii.

Ichim Bogdan Cezar a achiziționat minerul pentru care a plătit 3691.64€, dar a rămas uimit când a văzut ce era în pachetul primit: un film pentru copii, The Boss Baby.

Cezar a declarat că a cumpărat pe 21 noiembrie produsul numit Tanli ASIC Processing Bitmain AntMiner S9 13.5 TH/s. Pe 5 decembrie a primit pachetul, el contactând imediat compania care a trimis produsul greșit – Minifigures Direct Ltd. Reprezentanții companiai i-au transmis că a fost o eroare și că va primi produsul corect pe 16 decembrie.

poza1_roman_tepuit_dupa_ce_a_comandat_un_asic_de_pe_amazon

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, ba mai mult – tichetul său a fost închis pe 20 decembrie ca fiind rezolvat, suspiciunea lui Cezar a crescut și mai mult. În plus, cei de la Minifigures Direct Ltd nu au mai putut fi contactați.

Cezar s-a adresat apoi celor de la Amazon pentru remedierea problemei. Primele două încercări au fost tot atâtea eșecuri, deoarece reprezentanții Amazon i-au spus că nu i se pot returna banii, întrucât semnase pentru primirea coletului.

poza2_roman_tepuit_dupa_ce_a_comandat_un_asic_de_pe_amazon

Într-un final, pe 20 ianuarie, cei de la Amazon s-au lăsat convinși să îi dea cumpărătorului banii înapoi.

poza3_roman_tepuit_dupa_ce_a_comandat_un_asic_de_pe_amazon

Pagina de pe Amazon a celor de la Minifigures Direct Ltd este plină de recenzii negative. Utilizatorii se plâng că în loc să primească produsele Antminer comandate, curierii le-au adus markere, role de scotch sau pixuri.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...