Loading Posts...

Suișuri și coborâșuri pe piața crypto

Piața crypto a sărbătorit ieri două evenimente: Bitcoin a depășit cotația de 4600$, iar tranzacțiile SegWit au atins un procentaj de 10%.

Întreaga piață crypto a ajuns să valoreze peste 150 miliarde USD, anunță CoinTelegraph. Conform aceleiași surse, Bitcoin reușește să treacă de perioada de stagnare în care s-a aflat săptămâna trecută.

Ultimele date oferite de CoinMarketCap arată că la ora redactării articolului moneda digitală oscila în jurul prețului de 4585$.

Adepții SegWit au motive suplimentare de bucurie, întrucât numărul tranzacțiilor SegWit crește din ce în ce mai mult.

Procentual, pe parcursul săptămânii trecute tranzacțiile care aveau upgrade-ul activat au crescut de la 7% la 10%.

Pe piața altcoinilor planează însă incertitudinea. În Top 50 multe valute digitale sunt în declin, oferind Bitcoinului posibilitatea de a deține un market share de 50%. NEO a scăzut cu 13% în decurs de 24h, fiind vizibil un trend negativ.

Civic, moneda lansată de Vinny Lingham, înregistrează valori minime. De la recordul de 0.7$, prețul efectiv s-a prăbușit până la 0.28$ pentru o unitate.

Se speculează că trendul negativ al majorității altcoinilor se datorează atenției de care beneficiază cele două bifurcări hard pentru Bitcoin.

“În curând banii se vor amesteca iarăși unii cu alții”, a scris pe Twitter analistul Chris Burniske.

Între timp, alte zvonuri sugerează că până la Bitcoin Gold și SegWit2x, investitorii ar fi interesați să cumpere cât mai mult Bitcoin pentru a avea monede în două lanțuri noi, în urma bifurcărilor.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...