Loading Posts...

Steven Seagal, ambasadorul ICO-ului Bitcoiin2Gen; maestrul intră pe un Teren Minat

steven_seagal_bitcoin

Cu siguranță, anul 2017 va rămâne în istorie drept anul ICO-urilor. Mulți se plâng însă că aceste metode de acumulări de fonduri îi lasă Sechestrați În Larg.

Totuși, chiar dacă mulți țepari au fugit cu banii oamenilor, ICO-urile s-au dovedit a fi o Pradă Dificilă pentru autorități. Investitorii continuă să pompeze bani în speranța că se vor îmbogăți și vor obține Intangibilul.

Mai nou, și maestrul Steven Seagal a decis să intre în Cursa Terorii pentru a atrage investitori către un ICO. Este vorba de “Bitcoiin2Gen” (B2G), informează Ccn.com.

B2G susține că este “o versiune superioară și mult avansată” față de moneda concepută de Satoshi Nakamoto, iar Seagal va fi ambasadorul noii criptovalute, dacă ne luăm după presă și după postările actorului de pe Twitter.

“Fiind un budist, un maestru Zen și un vindecător, Steven se ghidează după principiul că întreținerea fizicului este esențială pentru protecția spiritului. El crede că în această viață îi îndreaptă pe oameni spre contemplare, lucru care îi ajută să devină mai înțelepți”, au transmis developerii proiectului. “Acestea sunt și obiectivele Bitcoiin2Gen: să dăm putere oamenilor, oferindu-le un sistem p2p descentralizat (care are un portofel propriu), un ecosistem pentru mineri și o platformă Blockchain robustă care nu necesită intermediari”.

În white paper-ul Bitcoiin2Gen este descris un plan impresionant prin care va fi construită “prima criptovalută a lumii care se va auto-susține”. Developerii spun că vor adăuga “caracteristici Blockchain unice, cum ar fi minatul și trading-ul”.

În timpul fazei de ICO, investitorii vor putea cumpăra monedele B2G cu 5$ bucata, dar datorită caracteristicilor superioare dezvoltatorii estimează că în octombrie 2018 prețul va urca la 388$.

Și dacă nu ați fost convinși încă, proiectul are și un program pentru “referali”, despre care susținătorii spun cu fermitate ca nu este o schemă piramidală.

ponzi_scheme

Din păcate pentru marele actor, SEC nu privește cu ochi buni numărul crescut de celebrități care au devenit imaginea unor ICO-uri pe care agenția americană le suspectează că ar fi ilicite. În acest sens, SEC a declarat că a ieșit la vânat în Cartierul Crimei și că nu va permite ICO-urilor să fie Mai Presus De Lege.

Așadar, se pare că maestrul se află pe un Teren Minat.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...