Loading Posts...

Steve Wozniak și-a vândut toate fondurile Bitcoin

steve_wozniak_bitcoin

Co-fondatorul Apple a declarat recent că și-a vândut toate criptomonedele Bitcoin.

“Nu vreau să mă număr printre cei care urmăresc într-una statisticile”, a transmis Wozniak, citat de Business Insider.

Wozniak spusese, în trecut, că a cumpărat Bitcoin din curiozitate, în perioada în care moneda digitală costa 700$. Zilele trecute însă, acesta a decis să vândă toate aceste fonduri, dupa cum chiar el a mărturisit în cadrul unei întruniri de la Stockholm.

Co-fondatorul companiei Apple a afirmat că s-a săturat de tot acest hype din jurul Bitcoin și că a luat decizia după ce în decembrie prețul ajunsese la 20.000$.

“Când a ajuns atât de sus, am realizat că nu vreau să mă număr printre cei care urmăresc mereu statisticile și care țin cont doar de niște numere. Nu vreau să am parte de așa ceva în viața mea. Fericirea mea înseamnă și să nu mai am griji, așa că am vândut tot”.

În octombrie 2017, în cadrul evenimentului Money 20/20 de la Las Vegas, Wozniak declarase că “admiră” Bitcoin și că are încredere că moneda Internetului are un potențial mai mare ca aurul și ca dolarul american în vederea stocării valorilor.

Momentan însă, se pare că s-a înșelat în privința abilității Bitcoin de a fi utilizat ca mijloc de plată.

“Îmi doream să călătoresc într-un oraș ca Stockholm, să merg la restaurante și la hoteluri unde se acceptă doar Bitcoin. Voiam să folosesc doar Bitcoin în călătorii”, a mai declarat omul de afaceri.

Una peste alta, Wozniak se poate bucura măcar de banii obținuți, chiar dacă nu a dezvăluit despre ce sumă este vorba: “Niciodată nu a fost disperat după bani. Nu am folosit niciodată aplicația Apple pentru bursă. Nu vreau nici să vând, nici să cumpăr acțiuni”, a transmis acesta publicului de la Stockholm.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...