Loading Posts...

Steve Wozniak crede că Ethereum va avea la fel de multă influență ca Apple

steve_wozniak_ethereum

Steve Wozniak este convins că Ethereum are un viitor frumos în față. Mai precis, el crede că poate deveni un “Apple al criptovalutelor”. Este o afirmație remarcabilă din partea unui om remarcabil.

Este cunoscut faptul că Steve Wozniak este un vizionar. De altfel viziunea lui i-a adus lui Apple succesul de care se bucură astăzi. Mai mult, omul de afaceri rămâne strâns legat și le dezvoltările tehnolgice.

Steve Wozniak vede potențialul pe care îl are Ethereum

Poate mai interesant este modul în care Wozniak ține partea criptovalutelor. El este atras atât de Bitcoin, cât și de Ether. Acum câteva luni a început să cerceteze cum funcționează aceste criptovalute și ce anume le face să funcționeze. Pe termen lung, se pare că Ethereum are mai multe șanse să reușească. Este o opinie interesantă, care nu ar trebui ignorată.

Conform LiveBitcoinNews.com, Steve Wozniak favorizează Ethereum deoarece este o platformă. Spre deosebire de Bitcoin și de majoritatea celorlalte criptovalute, Ethereum nu este conceput “doar” pentru plăți. Este vorba de un ecosistem care va prospera în descentralizare. Fie că aceasta se va întâmpla prin intermediul aplicațiilor, instrumentelor sau a altor servicii, oportunitățile sunt virtual nelimitate. Wozniak merge atât de departe încât spune că Ethereum poate avea la fel de multă influență ca Apple în perioada în care el se află la cârma companiei.

Dacă aceasta afirmație se va adeveri, rămâne de văzut. Dar faptul că Steve Wozniak susține public că Ethereum este viitorul criptovalutelor deschide multe oportunități. Chiar și așa, Ethereum are în continuare multe probleme pe care trebuie să le rezolve în viitor. Dezvoltările sunt pe drum însă, iar schimbarea la Proof of Stake se vede la orizont.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...