Loading Posts...

Steve Wozniak: Bitcoin și Blockchain-ul vor atinge potențialul maxim în zece ani

steve_wozniak_bitcoin_blockchain

Cofondatorul Apple a comentat pozitiv despre criptovalute și despre tehnologia Blockchain în timpul discursului susținut la Congresul Mondial WeAreDevelopers de la Viena.

Conform CoinTelegraph, Wozniak consideră că Blockchain-ul este o “idee măreață”. Acesta a mai adăugat:

“(n.r. Blockchain-ul) este următoarea revoluție majoră din IT care este pe cale de a avea loc”.

Wozniak a explicat viziunea optimistă asupra Blockchain-ului prin faptul că există multe aplicații utile pentru tehnologie în mai multe domenii.

Blockchain-ul și criptovalutele își vor atinge potențialul în zece ani, crede Woz. Cofondatorul Apple l-a citat pe CEO-ul Twitter Jack Dorsey, care a spus în martie că Bitcoin va deveni “unica valută” a lumii.

Aceasta nu este prima dată când Steve Wozniak a lansat comentarii pozitive asupra criptovalutelor și Blockchain-ului. În octombrie anul trecut, la conferința “Money 20 / 20” el a spus că Bitcoin este mai bun ca aurul și ca dolarul american.

Conform lui Wozniak, marele avantaj al Bitcoin este că există o cantitate limitată de monede, în timp ce banii fiat pot fi pur și simplu imprimați de către bănci.

Cu toate acestea, Wozniak și-a vândut toate monedele Bitcoin cu excepția uneia, lucru recunoscut și la conferința WeAreDevelopers. Și asta deoarece “nu vrea să fie un investitor și să urmărească constant prețurile”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...