Loading Posts...

Snoop Dogg va promova Ripple la un eveniment privat

snoop_dogg_ripple

Pe data de 15 mai, la New York, va avea loc evenimentul “XRP Community Night”. Vor fi prezente multe VIP-uri, iar Snoop Dogg este capul de afiș, anunță reprezentanții Ripple.

Accesul va fi doar pe bază de invitație, dar cei interesați pot participa la două concursuri pe Twitter de unde pot obține 10 bilete. Este vorba de “Twitter Trivia” și “Make the Meme”.

Ripple spune că este o “noapte specială”, unde se va mulțumi celor care ajută compania să dezvolte XRP Ledger și platforma xRapid, dar, de asemenea, și celor care “răspândesc vorba despre multiplele beneficii oferite de Ripple”.

Cum era de așteptat, pe rețelele de socializare întâlnim și fani și sceptici.

Aceasta nu este prima incursiune a lumii crypto în showbiz. Recent, și Lionel Richie a apărut într-o reclamă TV, în timpul Super Bowl-ului, pentru a promova Bitcoin Futures. De asemenea, și fostul fotbalist al lui Liverpool Michael Owen și-a lansat o criptomonedă proprie, iar Paris Hilton a promovat anul trecut ICO-ul LydianCoin.

Între timp, agenția americană Securities and Exchange Commission (SEC) a închis un ICO care înșela oamenii, în pofida faptului că era promovat de campionul la box Floyd Mayweather și de DJ Khaled. În noiembrie, SEC a atras atenția asupra faptului că ICO-urile promovate de celebrități pot fi ilegale.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...