Loading Posts...

Preţul Bitcoinului ar putea depăşi 100.000USD în 2021, conform Legii lui Moore 😵

În februarie 2021, valoarea unei unităţi Bitcoin ar putea fi peste 100.000 dolari americani, anunţă un academician de la Harvard, citat de CoinTelegraph. În opinia lui, Bitcoin este prima criptovalută care respectă Legea lui Moore.

Într-un email trimis către Business Insider, investitorul Dennis Porto a declarat că după efectuarea unei analize a performanţei Bitcoinului, a ajuns la concluzia că asistăm la prima criptomonedă care se supune legii progresului în tehnologia digitală:

“Legea lui Moore s-a aplicat iniţial numărului de tranzistori dintr-un circuit, însă poate fi aplicată la orice tehnologie digitală”, a afirmat Porto. “Orice tehnologie care creşte exponenţial (n.r. care urmează Legea lui Moore) are un interval de timp la care se dublează”.

Declaraţia a venit într-un moment în care preţul Bitcoinului a depăşit orice aşteptări, iar lock-in-ul pentru SegWit este programat astăzi.

Marşul spre o cotaţie de 3500$ pentru o unitate este similar creşterii unor altcoini care au activat deja SegWit. Cum ar fi de exemplu Litecoin.

Afirmaţiile lui Porto se bazează pe faptul că valoarea criptomonedei s-a dublat la fiecare opt luni, de la crearea acesteia.

“Este o oportunitate unică pentru investitori”, a mai adăugat Porto, declaraţiile sale fiind primite cu entuziasm pe site-urile de socializare.

În condiţiile în care mulţi au comentat pâna acum despre preţurile Bitcoinului peste cinci sau zece ani, estimarea de 100.000$ până în 2021 este cea mai exuberantă dintre toate.

Dacă se vor adeveri aceste predicţii, rămâne de văzut.

Săptămâna aceasta, Max Keiser şi-a reafirmat încrederea în puterea Bitcoinului de a ajunge la 5000$ în lunile următoare.

Ce spune Legea lui Moore

Conform lui Moore, numărul de tranzistori care pot fi plasaţi pe un circuit integrat se dublează aproximativ la fiecare doi ani. Această tendință a continuat de mai bine de o jumătate de secol.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...