Loading Posts...

Predicțiile experților pe 2018: Bitcoin va ajunge la 50.000$, iar piața crypto va valora 1 bilion de dolari

bitcoin_50k_2018

Deși am avut parte de o volatilitate crescută în ultimele zile, când Bitcoin a scăzut la sub 6000$ pentru prima dată din noiembrie 2017, experții crypto văd viitorul în roz. Vom avea o piață a taurilor, market cap-ul tuturor criptovalutelor va depăși 1 bilion de dolari, iar Bitcoin va fi cotat la 50.000$ până la finalul anului.

Jamie Burke, CEO-ul companiei europene bazată pe Blockchain Outlier Ventures, a transmis către CNBC că prevede o dominație a taurilor, urmată de o acalmie pe piață, informează CoinTelegraph:

“Credem că după luna februarie va reveni piața taurilor, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, sau poate chiar mai mult […] Se va atinge un market cap de 1 bilion de dolari […] și piața se va concentra pe elementele fundamentale”.

Thomas Glucksmann, șeful operațiunilor effectuate în zona APAC (Asia Pacific) de exchange-ul GateCoin, estimează că vor apărea reglementări în domeniu, urmate de infuzii de capital din partea intituțiilor. Pe lângă acestea, Glucksmann crede că inovațiile tehnologice, cum ar fi Lightning Network, vor contribui masiv la creșterea prețurilor valutelor digitale:

“Nu există niciun motiv pentru care Bitcoin nu ar ajunge la 50.000$ până în decembrie”.

Glucksmann a adăugat că un alt factor care poate favoriza piața îl reprezintă lansarea unui ETF crypto, așa cum s-a întâmplat în decembrie 2017, când Bitcoin a crescut la 16.800$ după lansarea contractelor futures de către CBOE:

“Un aspect determinant ala taurilor, sau un catalizator al întăririi va fi lansarea unui alt instrument crypto de către exchange-urile mari. Există mai multe variante în acest sens și este doar o chestiune de timp până când vom avea un ETF crypto”.

Monedele ca IOTA, NEO și Ethereum ar trebui urmărite de asemenea, crede  Mick Sherman, CEO-ul companiei Hercules Tech:

“Criptomonedele și activele orientate spre utilitate, care au în spate o platformă și care din motive temeinice necesită atât un Blockchain, cât și o monedă digitală proprie, au șanse mari să se aprecieze în acest an. Alte active crypto nu vor fi utilizate ani de zile, ceea ce înseamnă că nu au o valoare utilă”.

Ran Neuner, gazda show-ului CryptoTrader de la CNBC, a postat pe Twitter o predicție de 50.000$ pentru Bitcoin până la sfârșitul lui 2018:

tweet_ran_neuner

Între timp, în urma ședinței Senatului S.U.A. de pe 6 februarie, când au fost audiați șefii SEC și CFTC, piața a început să dea semne de întărire.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...