Loading Posts...

Predicții de preț: analistul Ronnie Moas estimează că moneda digitală va ajunge la 400.000$

ronnie_moas

După ce în iulie a prezis că Bitcoin va ajunge la 5000$, Ronnie Moas – fondatorul Standpoint Research – crede că moneda va crește cu 500%.

Bitcoin va trece de 20.000$ și va ajunge la un preț cu șase zerouri, este de părere analistul, citat de CNBC.

“Bitcoin a crescut deja cu 500% față de estimarea pe care am lansat-o în iulie, și cred că va mai crește cu 500%”, a spus Moas.

La jumătatea verii, Moas spunea că Bitcoin va ajunge la 5000$ în 2018. În acea perioadă, prețul era de 2600$ pentru un BTC. Astăzi, moneda valorează peste 17.000$.

“Într-un final, în opinia mea, Bitcoin va costa 300.000$ – 400.000$ și va fi cea mai valoroasă valută din lume”, a adăugat Moas.

Declarațiile analistului vin după ce CME, cea mai mare piață de futures din lume, a lansat contractele cu Bitcoin futures. Cu o săptămână mai devreme, și CBOE intrase pe această piață.

Încrederea puternică afișată de analist are la bază ideea că Bitcoin are o cantitate limitată, de 21 milioane de unități. Cererea tot mai mare de monedă va împinge automat prețurile în sus, afirmă acesta.

“Nu știu cât aur este în pământ, dar știu cât Bitcoin există, și în doi ani vor fi 300 de milioane de oameni din toată lumea care vor încerca să împartă câteva milioane de BTC. Acest dezechilibru major dintre cerere și disponibil va urca prețul tot mai mult”.

Unii sunt de altă părere

Moas soune că prețul estimat de el este unul realist, însă nu toată lumea îi împărtășește gândirea.

“Credem că este ceva riscant”, a transmis Vasu Menon, vicepreședintele băncii OCBC din Singapore. “Nu văd motive fundamentale pentru această cursă în care se află Bitcoin”.

Ronnie Moas crede însă că acum asistăm la începutul petrecerii.

“Privesc Bitcoin în același fel în care mă uit și la Amazon. În ultimii 15 ani, pe Amazon a trebuit să cumperi ceva, să păstrezi și să adaugi plusvaloare. La fel cred că este și jocul cu Bitcoin”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...