Loading Posts...

Predicții de preț: analiștii estimează că Ethereum va costa 2500$ în 2018

nigel_green_ethereum

În opinia unei companii de consultanță, Ethereum ar putea atinge anul acesta prețul record de 2500$.

“Prețul Ethereum va crește semnificativ anul acesta și ar putea atinge 2500$ până la finalul anului, urmând a se aprecia în continuare în 2019 și 2020”, afirmă Nigel Green, fondatorul deVere Group, citat de Ccn.com.

Trei factori decisivi

Green este de părere că aprecierea criptovalutei depinde de trei factori. În primul rând, Ethereum este prezent pe tot mai multe platforme de trading. În al doilea rând, contractele smart sunt în expansiune. În al treilea rând, cloud computing-ul prevestește semne bune pentru Ethereum.

Green a subliniat că reglementarea în sectorul crypto este inevitabilă, ceea ce înseamnă o protecție mai mare pentru investitori și încredere în piață pe termen lung. Ethereum a devenit moneda digitală pe care se bazează și cei care emit tokeni noi, datorită eficienței și flexibilității. Timpul mediu pentru procesarea unei tranzacții în rețeaua Ethereum este de aproximativ 14 secunde, în timp ce în rețeaua Bitcoin timpul este de 10 minute.

La ora redactării articolului, market cap-ul Ethereum’s valora 67.4 mld. USD.

Analiștii sunt încrezători în criptovalută

În general, Green privește cu optimism viitorul crypto.

Cele mai multe criptovalutelor majore s-au apreciat puternic, a postat Green pe site-ul companiei. “Activitatea curentă a pieței indică faptul că valutele digitale majore sunt pregătite pentru creșteri considerabile ale prețului în viitorul apropiat”.

“Ce alimentează acest carusel al prețurilor? Există mai mulți factori cheie”, a transmis Green. “Printre aceștia se numără creșterea integrării și a adopției de către băncile mari și de către alte instituții financiare”.

Green a mai spus că 20% din companiile financiare, de la fonduri hedge la bănci, iau acum în considerare tranzacționarea criptovalutelor în următoarele 12 luni.

“Alt factor cheie pentru această cursă constă în creșterea nevoii și a cererii pentru valute digitale globale, într-o lume digitalizată”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...