Loading Posts...

Predicții de preț: 25.000$ pentru un Bitcoin

Tom Lee, șeful departamentului de cercetare al Fundstrat Global Advisors și ex-director general al JPMorgan, crede că un Bitcoin o să valoreze 25.000$, citează CoinTelegraph.

Vremuri grele pentru Bitcoin

Chiar dacă Bitcoin a avut de suferit datorită deciziilor luate de China – interzicerea ICO-urilor și închiderea exchange-urilor – Lee vede și avantajele situației.

Conform lui Lee, avem doi factori de luat în considerare – lichiditatea și perspectiva oamenilor. El consideră că exchange-urile chinezești lucrează cu 30% din valoarea Bitcoin. Dacă își vor opri activitatea, utilizatorii vor fi forțați să vândă.

Până astazi au avut loc șapte prăbușiri de o asemenea magnitudine ale pieței crypto.

Când vine vorba de perspectiva oamenilor asupra criptomonedei, societatea tinde să vadă Bitcoin ca pe o valută fragilă aflată într-o bulă și încearcă să se ferească de așa ceva.

“În primul rând se știe că Bitcoin nu este ceea ce cred oamenii… Din datele pe care le avem reiese că există 300.000 de utilizatori care dețin cel puțin 5000$ în criptomonedă, deci este ca și cum am fi spus în 2007 că iPhone a fost într-o bulă timp de patru zile, când s-au vândut 500.000 de bucăți. Și dacă ne gândim și la numărul de portofele de pe piață, numărul celor care dețin peste 5000$ în Bitcoin nu este doar mare, ci foarte mare. Cred ca încă ne aflăm în perioada de început”, a declarat Tom Lee.

Bitcoin este diferit de alte tehnologii, iar rețeaua în sine este cea care generează valoarea. Astfel, într-un viitor este posibil ca rețeaua să ajungă să valoreze cât Blockchain-ul acesteia.

În opinia lui Lee, fraudarea tranzacțiilor este ceva de neconceput pentru această criptovalută, întrucât crearea unui Bitcoin fals ar costa 30 de miliarde USD. Datorită naturii Blockchain-ului, rețeaua este securizată și conferă încredere.

“Cred că instituțiile financiare se simt amenințate văzând că rețeaua beneficiază de încredere din partea oamenilor din noua generație. Tinerii sub 30 de ani cred că înțeleg cel mai bine situația”.

Bitcoin deține în continuare titlul pentru cel mai bun ansamblu tehnologic din zilele noastre.

Ca și în cazul aurului, merită să depui efort pentru a îl obține. Nimeni nu poate să îi estimeze valoarea din viitor doar aruncând o privire. Pentru așa ceva este necesară o analiză exhaustivă a pieței. Însă moneda digitală promite niște rezultate extraordinare.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
1
WowWow
1
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...