Loading Posts...

Predicții Bitcoin: criptomoneda va atinge un market cap de 5 trilioane de dolari

Co-fondatorul și totodată CMO-ul portofelului Breadwallet, Aaron Lasher, estimează că Bitcoinul va înregistra un market cap de 5 trilioane USD în următorii 10 ani, anunță CoinTelegraph.

În același timp, el avertizează asupra faptului că moneda digitală va avea parte și de perioade mai puțin bune de-a lungul timpului.

În cadrul unui interviu, Lasher a afirmat că ulterior performanțelor extraordinare înregistrate de Bitcoin și de altcoini, putem avea parte de o piață agresivă a urșilor:

“Din perspectiva mea de deținător de Bitcoin cu state vechi, ma bucură enorm ultimele mișcări ale prețurilor, chiar dacă realizez că după această perioadă a taurilor va urma o piață agresivă a urșilor. Se află criptovalutele într-o bulă? Da, clar. Este acesta un lucru rău? Nu neapărat”.

Alte predicții lansate de Lasher

Bitcoinul a continuat să înregistreze performanțe notabile pe piață, reușind ca pe 31 august să atingă un record în materie de market cap: 78 miliarde USD. Criptomoneda a depășit și compania Starbucks din punct de vedere al market cap-ului. Trendul ascendent fulminant a determinat și apariția speculațiilor referitoare la bula care este pe cale de a se sparge.

Lasher a transmis între timp un avertisment către investitorii novici, îndemnându-i să abordeze cu precauție viitoarele plasamente de capital. El a declarat că investitorii ar trebui să efectueze studii de piață comprehensive înainte de a se implica pe piață crypto:

“Nu aș recomanda niciunui investitor să se implice pe piața crypto fără o analiză amănunțită a fenomenului. Nu există o schemă de îmbogățire rapidă, iar oamenii care își vor arunca banii în orb, cel mai probabil a) îi vor pierde, b) vor risca prea mult și c) vor vinde prea repede”.

În plus, Lasher a mai lansat o predicție conform căreia vor exista 10 criptovalute care vor valora fiecare peste 25 miliarde USD în următorii 10 ani. Conform CoinMarketCap, până în prezent doar Bitcoin și Ethereum au reușit acest lucru.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
1
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...