Loading Posts...

Poveşti de succes: un inginer software cumpără Bitcoin în 2010, devine milionar şi călătoreşte în jurul lumii

Ascensiunea recentă a criptomonedei a dus la îmbogăţirea peste noapte a multor oameni obişnuiţi. Gazeta Bitcoin îţi relatează o poveste de succes a unui om obişnuit.

Un interviu recent al revistei Forbes demonstrează cât de mult a contat peste ani o achiziţie timpurie de Bitcoin.

Persoana intervievată este un fost inginer software care lucra în Silicon Valley. El a solicitat să i se păstreze anonimitatea. Fostul IT-ist a declarat că a început să cumpere Bitcoin în anul 2010, după ce a efectuat nişte cercetări în domeniu. După ce a ajuns la concluzia că va avea de câştigat în viitor, el a decis să cumpere 20.000 BTC, care valorau atunci 3000$.

Când preţurile au început să crească agresiv, a vândut primii 1000 BTC pentru 2.6 milioane de dolari. Din acea zi, el şi-a dat demisia, şi a început să călătorească în jurul lumii. Zboară doar la clasa business şi doarme la hoteluri de cinci stele.

După ce a detaliat despre afacerile pe care le-a întreprins şi despre profitul de 25 de milioane de dolari pe care l-a avut până acum, fostul inginer software a afirmat că în opinia lui Bitcoinul va ajunge la valoarea de 150.000$: “Chiar cred acest lucru”, a spus acesta cu convingere. “Însă asă ceva se poate întâmpla doar cu aportul guvernelor şi al companiilor. Altfel, nicio speculaţie din lume nu ar putea impinge preţul atât de sus”.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...