Loading Posts...

Peste Bitcoin şi Ethereum: Ripple a crescut cu 3977% în 2017

Preţul criptomonedei Ripple este 0.263$, cu 3977% mai mare faţă de anul trecut, anunţă CNBC. Moneda digitală este listată la 30 de exchange-uri. În al doilea trimestru din 2017 s-au înregistrat tranzacţii de peste 11 miliarde de dolari.

Ripple, un start-up din San Francisco, a înregistrat tranzacţii în valoare de 11.06 mld dolari în ultimele trei luni.

XRP, moneda digitală creată de companie,  este cotată la 0.263$, în creştere cu 1,159% faţă de trimestrul anterior şi cu 3977% faţă de 2016. Criptovaluta, care a apărut în urmă cu cinci ani, are al treilea market cap de pe piaţă, după Bitcoin şi Ethereum.
Spre diferenţă de cele două monede digitale principale, XRP este deţinut în majoritate de Ripple. Compania a lansat în mai un comunicat prin care anunţa vânzarea de criptovalută. Conform directorului de marketing, Miguel Vias, anunţul i-a determinat pe mulţi investitori să plaseze capital în al doilea trimestru al anului:

“Respectăm criptovaluta XRP şi încercăm să ne concentrăm pe pieţele internaţionale. Cred că moneda noastră este singurul activ digital care denotă respect prin tot ceea ce facem”.

Referitor la planurile de viitor, Vias a lăsat să se înţeleagă că vor urmă şi alte anunţuri:

“Respectând dezvoltarea şi mobilizarea, vom continua parteneriatele cu casele de exchange… Sistemul de plăţi este un factor important, iar în acest trimestru veţi vedea o dezvoltare interesantă, onorând toate parteneriatele pe care le avem şi tratând cu respect în primul rând moneda digitală XRP”.

În pofida volatilităţii de pe piaţa crypto şi a posibilităţii ca Bitcoinul să se divizeze, Vias este optimist când vine vorba de Ripple sau de criptovalutele rivale:

“Asistăm la o adopţie a activelor digitale din partea multor companii. Când ai ca parteneri băncile naţionale din Anglia sau Japonia care anunţă că vor lua în calcul legalizarea criptomonedelor, tot ce gândeşti este că te afli pe drumul cel bun, iar interesul va continua să crească”.

 

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

 

 

1
HahaHaha
1
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...