Loading Posts...

Pagini și grupuri românești crypto pe Facebook

Pagini și grupuri românești crypto pe Facebook

Comunitatea crypto din România este în plină expansiune. Cei care doresc să cunoască români pasionați de crypto pot apela și la grupurile de discuții înființate pe Facebook.

Tot mai mulți oameni intră zilnic în lumea crypto. Pentru știri din industrie există o multitudine de site-uri străine, pe lângă Gazeta Bitcoin 🙂 care oferă informații în limba română.

Însă cei mai mulți nu se limitează la site-urile de știri. Doresc să cunoască oameni cu pasiuni similare, cu care să facă schimb de experiență, de la care să poată învăța, sau – de ce nu – cu care să aibă relații de afaceri. Desigur, fiecare dorește să comunice în limba maternă. Din pasiune, din dorință sau din nevoie, pe Facebook au apărut mai multe grupuri și pagini crypto românești, fiecare cu tematica proprie. Gazeta Bitcoin vi le prezintă pe cele mai interesante!

Omega Crypto România: are 2157 de membri și se intitulează “grup de studiu”. Se organizează întâlniri ocazionale cu membrii afiliați, de obicei în zilele de vineri, La Omega House (Str. Aurel Vlaicu 20, București – lângă Piața Romană).

Accept Bitcoin: grup care cuprinde aproape 600 de membri, în care se postează anunțuri de vânzări pentru care este acceptată plata cu crypto. Poți găsi echipamente de minat, piese de calculator, dar și autoturisme, telefoane sau mobilier de bucătărie.

Excessive Mining: este un grup destinat minerilor. Se schimbă informații legate de minat – software, echipamente, best practices – dar există și vânzări de echipamente de minerit. Grupul are peste 400 de membri.

Pentru informații generale din lumea crypto, poți adera și la grupurile Despre Bitcoin și Cryptocurrency și Criptomonede. Ambele sunt foarte populate, primul având aproape 4000 de membri, iar cel de-al doilea peste 2500.

Ultimul pe care îl menționăm este Excessive Crypto, unde s-au înscris 2250 utilizatori. Grupul este adresat în general traderilor și – desigur – experților. Din păcate însă, de câteva luni doar administratorii au permisiune de a posta.

Vă recomandăm de asemenea și paginile Cryptonienii și CryptoHosting.ro.

Nu uitați: fiecare grup are propriile reguli de postare. Citiți-le înainte de a posta mesaje!

Cunoști și alte grupuri crypto românești? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...