Loading Posts...

Oracle va oferi produse Blockchain

oracle_blockchain

Oracle Corp., a doua cea mai mare companie de software din lume, va lansa produse Blockchain în următoarele două luni.

Președintele secțiunii de software development Thomas Kurian a anunțat recent la sediul Oracle faptul că firma va dezvălui luna aceasta un produs de tip platform-as-a-service, acesta fiind urmat luna viitoare de aplicații bazate pe un registru descentralizat.

Compania din California lucrează cu Banco de Chile pentru înregistrarea tranzacțiilor interbancare într-un hyperledger. Oracle a lucrat de asemenea și cu guvernul din Nigeria, care caută să utilizeze tehnologia Blockchain pentru documentarea taxelor vamale și a mărfurilor de import. Conform informațiilor oferite de Bloomberg și preluate de CoinTelegraph, produsele Oracle se vor aplica și companiilor farmaceutice pentru maganementul canalelor de furnizare a medicamentelor.

Tehnologia Blockchain a avut parte recent de o adopție de succes în industriile majore. La finalul lunii aprilie, banca spaniolă BBVA a devenit prima din lume care a oferit un împrumut prin Blockchain. Conform declarațiilor băncii, utilizarea tehnologiei Blockchain reduce timpul necesar completării unui împrumut de 75 mil. EUR de la “zile la ore”.

La jumătatea lui aprilie, gigantul sud-coreean Samsung a dezvăluit că va utiliza Blockchain-ul pentru administrarea lanțului de furnizare la nivel global. Vicepreședintele, care este totodată și Blockchain Chief Song Kwang-woo, a spus că filiala IT a companiei, Samsung SDS, caută să implementeze tehnologia pentru a scădea costurile cu până la 20%.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...