Loading Posts...

O nouă bornă pentru soluția de scalare a rețelei Ethereum

Ethereum este o platformă de top, bazată pe open software și care funcționează cu tehnologia Blockchain. Dezvoltatorii pot crea și lansa aplicații descentralizate. CoinTelegraph anunță un nou prag pentru Raiden Project, soluția propusă pentru scalarea rețelei.

Cel mai recent milestone este unul crucial pentru ca rețeaua Ethereum să intre în următoarea fază de dezvoltare. Și anume, etapa anterioară publicării codului în varianta finală.

Probleme de scalare

Problemele de scalare ale Bitcoinului au afectat mult timp rețeaua și au reprezentat un motiv de îngrijorare pentru mulți entuziaști în materie de criptovalute.

Întrucât cei care cumpără, cei care vând și investitorii contribuie masiv la solicitarea rețelei Ethereum prin numărul mare al tranzacțiilor, utilizatorii se plâng deseori de congestiile întâmpinate.

Raiden Project este soluția de scalare pentru Ethereum. Proiectul a fost demarat în 2015 și s-a inspirat din Lightning Network, soluție care va muta tranzacțiile cu Bitcoin în afara rețelei.

Raiden va beneficia de caracteristici similare. Adițional, va permite crearea de canale peer-to-peer cu care se vor realiza tranzacții directe, se va putea conversa și se vor purta negocieri. Proiectul Raiden va acorda utilizatorilor posibilitatea de a tranzacționa criptomonede și de a accesa alte aplicații descentralizate.

Plățile din afara lanțului, tradingul, achizițiile și vânzările vor fi mult mai facile și mai rapide odată ce Raiden este implementat. Proiectul va asigura și securitatea rețelei în caz de erori sau în fața potențialilor atacatori.

Bitcoin a deschis drumul pentru multe alte criptovalute, iar Ethereum este una dintre cele mai promițătoare. Raiden va scala rețeaua Ethereum până la standardele necesare astfel încât moneda digitală să beneficieze de succes pe termen lung și să avanseze spre adopția în mainstream.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...