Loading Posts...

O întâlnire cu Cristiano Ronaldo costă 36.000$ în Bitcoin

cristiano_ronaldo
O întâlnire cu Cristiano Ronaldo costă 36.000$ în Bitcoin

Fanii lui Cristiano Ronaldo cu dare de mână își pot întâlni idolul dacă achită 36.000$ în Bitcoin.

Platforma de strângeri de fonduri și licitații CharityStars a anunțat că acceptă Bitcoin. Pe site a apărut deja o licitație pentru o întâlnire cu legendarul Cristiano Ronaldo. Prețul este de 36.000$ în Bitcoin, iar câștigătorul va avea parte de o întâlnire tête-à-tête cu Ronaldo, bilete la două meciuri disputate de Real Madrid pe Santiago Bernabeu şi acces la un antrenament (închis publicului) înaintea meciului, citează CoinJournal. Sumele vor fi donate fundației Forever Dream, o asociație care sprijină copiii și familiile amărâte. Acceptarea plăților cu Bitcoin reprezintă un pas înainte pentru platforma care intenționează să intre și pe piața crypto.

Francesco Nazari Fusetti, co-fondatorul CharityStars a declarat pentru CoinJournal că organizația pe care o conduce intenționează să fie în top în industria strângerilor de fonduri, astfel că includerea criptomonedei în portofoliu a fost o mișcare firească:

“Această oportunitate va schimba maniera în care donăm fondurile caritabile şi ne ajută să ontrăm în atenţia unor noi potenţiali donatori din lumea crypto. Credem că donaţiile crypto reprezintă un pas uriaş pentru sectorul nonprofit”.

Scurt Istoric

CharityStars a fost fondat în 2013 şi are sediul principal în in Los Angeles, dar are şi sucursale la Londra şi  Milano. Fusetti, Manuella Ravalli şi Domenico Gravagno sunt cei trei membri fondatori. De-a lungul timpului ei au stabilit relaţii cu organizaţii internaţionale de caritate şi cu parteneri din industria de divertisment. Pe platforma online se ţin licitaţii pentru produse de lux sau pentru produse din vânzarea cărora se direcţionează bani în scopuri caritabile.

Până acum CharityStars a strâns peste 9 milioane USD din fonduri, a participat la 450 de acte caritabile, inclusiv iniţiative UNICEF, Salvaţi Copiii şi World Wildlife Fund. Pe platformă apar şi licitaţii pentru o întâlnire cu designerul de modă Vivienne Westwood la London Fashion Week sau o întâlnire cu fostul Balon de Aur Leo Messi la un joc disputat acasă de FC Barcelona.

Prin oferta adresată celor care doresc să doneze criptomonede, asistăm la un nou nivel de transparenţă în domeniul actelor caritabile. În plus, va creşte şi randamentul platformei prin integrarea tehnologiei Blockchain, este de opinie Fusetti:

“Se demonstrează clar potenţialul pe care îl are tehnologia Blockchain în mărirea gradului de transparenţă al acestui sector. Se poate apela la registre distribuite pentru urmărirea tranzacţiilor, respectiv transferurile de criptomonede, sau la contractele smart, care vor garanta administrarea corectă a banilor din donaţii”.

Anunţul a fost primit semnale pozitive din partea donatorilor.

“CharityStars este o piaţă extraordinară unde donatorii îşi pot cheltui banii, fie că aleg criptovalutele sau banii fiat. Ei pot cumpăra produse unice şi pot avea parte de experienţe de neuitat, de care nu se vor bucura în altă parte”, a mai transmis Fusetti.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...