Loading Posts...

Novogratz: în 6 săptămâni, Bitcoin va fi cotat la 10.000$

novogratz_predictie_10k_bitcoin

Investitorul are încredere deplină în Bitcoin. Săptămâna aceasta, el a afirmat că moneda digitală va atinge prețul de 10.000$ până pe 31 decembrie.

Novogratz: “Tehnologia uimitoare” plasează Bitcoin înaintea aurului

Invitat la Bloomberg TV, Novogratz, care a fost extrem de optimist de-a lungul anului în legătură cu evoluția criptomonedei, a declarat că Bitcoin poate valora 10.000 USD înainte de a intra în 2018, citează Bitcoinist.com. În plus, omul de afaceri a prezis și că ETH va atinge prețul de 500$ în același interval de timp.

“[…] Aurul este valoros doar din cauză că oamenii spun că este valoros; Bitcoin este construit pe o tehnologie uimitoare și există în cantitate limitată”, a transmis Novogratz.

După ce utilizatorii s-au mai liniștit în legătură cu Bitcoin Cash și după creșterea forțată de preț datorată investitorilor în Tether, Bitcoin a înregistrat o revenire spectaculoasă începând cu săptămâna trecută.

Developerii Tether, care doresc ca această monedă digitală să înlocuiască dolarul american, au lansat pe piață pe parcursul lunii noiembrie o cantitate enormă de USDT, din care 30 mil. USD au fost furați de un hacker.

Preţul Bitcoin continuă să crească

Bitcoin se tranzacționează în prezent la cotații de aproximativ 8350$ la Bitstamp și la celelalte exchange-uri majore, dându-i apă la moară lui Novogratz, predicțiile acestuia având reale șanse de a deveni reale.

“Oamenii devin agitați din cauza prețurilor care au crescut atât de mult. Cei care au făcut profituri mari vor dori să intre în posesia lor”, a mai adăugat miliardarul.

Și creșterile de preț nu par să se oprească, mai ales dacă ne gândim la faptul că luna viitoare CME Group va lansa Bitcoin futures, mișcare ce le va permite investitorilor instituționali să intre pe piaţa de trading, aceștia fiind momentan blocați de legea din S.U.A.

În pofida neîncrederii manifestate chiar din interior, preşedintele CME şi preşedintele de onoare al grupului privesc cu optimism intrarea Bitcoin într-o nouă eră, în urma acestei mişcări. Potrivit multor analişti, moneda Internetului va deveni “o nouă clasă de active”.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...