Loading Posts...

Motorul de căutare Bing va interzice reclamele crypto din iulie 2018

bing_interzice_crypto

Motorul de căutare al celor de la Microsoft se alătură celorlalți giganți din IT în demersul de a interzice reclamele crypto. Mișcarea va avea loc în iulie 2018.

Conform anunțului, principalul motiv din spatele deciziei companiei este statutul nereglementat al criptovalutelor, care sporește riscurile la care sunt supuși utilizatorii Bing:

“Deoarece criptovalutele și produsele adiacente nu sunt reglementate, am ajuns la concluzia că ele prezintă riscuri ridicate pentru clienții noștri și există posibilitatea ca unii actori răi să aibă comportament de prădători, cu alte cuvinte să înșele clienții”.

Așa cum spune comunicatul, instrumentul Bing Ads va implementa interdicția la nivel global până la începutul lui iulie.

Interdicția impusă de Bing asupra reclamelor crypto este cea mai recentă mișcare în acest sens și face parte dintr-o campanie inițiată de Facebook la finalul lui ianuarie 2018. Google a luat o decizie asemănătoare la jumătatea lui martie, iar Twitter a confirmat interdecția la scurt timp după.

Săptămâna trecută, mai multe posturi de știri din mainstream au raportat că Facebook cercetează posibilitatea de a-și lansa propria criptovalută.

La începutul lui aprilie, cofondatorul LinkedIn a transmis către CoinTelegraph că interdicțiile recente sunt, în opinia sa, unele “temporare” și că se datorează lipsei de reglemetare a pieței crypto.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...