Loading Posts...

Minerii semnalizează timpuriu susţinerea pentru SegWit2x

Deşi nimeni nu se aştepta ca minerii să înceapă semnalizarea pentru SegWit2x înainte de 21 iulie, se pare că unii au început deja, titrează CoinDesk.

Citește și Minerii ratează primul deadline pentru BIP148

Deja 43% din mineri semnalizează că sunt de acord cu schimbarea. Printre ei se numără AntPool, BitClub, Bixin, BTC.com şi BitFury. Alte pool-uri probabil că urmează. Slush Pool, care deţine aproximativ 5% din puterea de hash a reţelei, a transmis că va semnaliza în curând. În prezent nu există însă nicio modalitate pentru a verifica dacă lucrurile stau chiar aşa.

Pentru ca update-ul să aibă loc, minerii trebuie să semnalizeze în continuare susţinerea pentru BIP91. Dacă 80% din mineri vor face acest lucru la următoarele 336 de blocuri (o perioadă de aproximativ două zile), mult aşteptatul update Segregated Witness va fi activat în reţea.

Mişcarea surprinzătoare a apărut datorită nevoii stringente ca upgrade-ul protocolului să aibă loc înainte de 1 august.

Acesta este şi momentul în care intră în scenă bifurcarea soft BIP148, schimbare care ar putea duce la ruperea Bitcoinului în două entităţi separate şi concurente. Desigur, doar în cazul în care comunitatea nu va susţine SegWit.

Pool-urile de minat inserează o parte mică de cod în fiecare bloc minat, pentru a îşi manifesta susţinerea pentru SegWit2x. Cu toate acestea, este neclar care este statusul codului în momentul de faţă, după ce acesta a suferit vineri o amânare.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

 

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...