Loading Posts...

Mike Novogratz vrea să deschidă o bancă comercială crypto

mike_novogratz_galaxy_digital

Miliardarul a dezvăluit recent că intenționează să deschidă o bancă comercială numită Galaxy Digital.

Novogratz a declarat că este vorba de o instituție care va oferi “servicii complete, active digitale și va funcționa ca o bancă comercială”, citează CoinDesk. Numit și “Goldman Sachs al lumii crypto”, omul de afaceri ar vrea ca noua lui companie să fie listată la TSX Venture Exchange și să strângă fonduri de 200 mil. USD.

De aceste servicii nu vor putea beneficia însă cetățenii americani, conform comunicatului oficial.

Planul lui Novogratz este aproape finalizat în ceea ce privește viitoarele operațiuni și managementul băncii Galaxy Digital. De partea cealaltă, canadienii de la TSX Venture Exchange au studiat proiectul și activele companiei. Cele două părți vor finaliza analiza la sfârșitul primului trimestru din 2018.

Galaxy Digital ar fi trebuit inițial să fie un fond hedge lansat în luna decembrie. Novogratz a cedat în final, spunând că este extrem de riscant să administreze și portofoliile clienților și portofoliul său, deoarece s-ar fi creat un conflict de interese. În plus, miliardarul s-a plâns atunci și de condițiile vitrege ale pieței, Bitcoin scăzând cu câteva zile înainte cu aproape 50%.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...