Loading Posts...

Mike Novogratz: “nu ar fi o surpriză” dacă în aprilie 2018 Bitcoin ar valora 10.000$

Mike Novogratz, investitorul devenit un mogul al fondurilor de hedge , prezice că Bitcoin va costa 10.000$ peste şase luni.

În cadrul unui interviu acordat către CNBC, Novogratz împinge nonşalant criptomoneda în zona taurilor şi afirmă că va lansa un hedge fund de 500 milioane USD dedicat criptovalutelor. “Aud deja cireada de tauri tropăind”, declară miliardarul cum emfază.

“Sunt destul de încrezător când spun că va creşte şi mai mult”, a transmis acesta gazdei emisiunii Fast Money. “[…] Nu ar fi deloc surprinzător dacă în următoarele şase luni am vedea preţuri de peste 10.000$”.

Fiind întrebat dacă Bitcoin se află într-o bulă, miliardarul a răspuns că “revoluţia Blockchain”, similar căilor ferate şi Internetului, “va schimba felul în care trăim”.

“Da, este o bulă. Va fi una dintre cele mai mari isterii din toate timpurile”, a mai adăugat Novogratz.

“Întâmplarea a făcut ca Bitcoin să fie liderul revoluţiei descentralizării, astfel că este cea mai uşoară cale de a le explica oamenilor acest fenomen… Alte entităţi, cum ar fi Ethereum, cred că vor fi utile oamenilor în acest domeniu nou”.

Semne ale stabilității

Preţul Bitcoin a rămas stabil, oscilând în jurul valorilor record atinse în trecut. S-a întâmplat acest lucru inclusiv miercuri, în pofida faptului că Rusia anunţa interzicea accesului la exchange-uri pe tot teritoriul ţării.

Dând dovadă de elasticitate fată de aceste manevre cu iz politic, Bitcoin a reuşit să depăşească şi influenţele negative apărute în urma mişcărilor guvernului chinez, care a scos casele de schimb valutar şi ICO-urile în afara legii.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...