Loading Posts...

Mike Belshe lead al proiectului SegWit2x: “viitorul sună bine”

mike_belshe_segwit2x

Mike Belshe, CEO al companiei BitGo şi lead al proiectului SegWit2x, spune că în pofida disputelor referitoare la dimensiunea blocurilor, “viitorul sună bine” pentru bifurcarea SegWit2x.

Ne aflăm la o lună distanţă de activarea SegWit2x, bifurcarea controversată care va creşte dimensiunile blocurilor în scopul de a scala reţeaua. De la agreementul de la New York care a avut loc în luna mai, mulţi participanţi au anunţat că nu vor mai susţine proiectul, din varii motive. Conform CryptoCoinsNews, unii au acuzat lipsa de protecţie la replicare, alţii au fost deranjaţi de faptul că nu s-a ajuns la un consens în comunitate sau au fost îngrijoraţi de lipsa de susţinere din partea developerilor Bitcoin Core.

Cu toate acestea, adepţii SegWit2x au subliniat că 95% din mineri semnalau pentru bifurcare şi au afirmat că Blockchain-ul nu va putea supravieţui fără susţinerea minerilor. F2Pool a devenit recent primul pool de minat care a anunţat oficial că se retrage din rândul adepţilor SegWitx2x, lăsând în urmă o gaură de 10% în hashrate.

Unii analişti au pus recenta creştrere abruptă a monedei pe seama faptului că traderii cred că lanţul SegWit2x va avea susţinere din partea majorităţii.

Lead-ul proiectului priveşte cu optimism ceea ce se va întâmpla ulterior bifurcării:

“Segwit2x reprezintă o mică intervenţie care adresează o singură problemă: scalarea. Chiar dacă sunt dezbateri intense asupra procedurilor şi asupra procesului în sine, lucrurile sunt foarte simple. Avem puterea de a menţine unită comunitatea şi de a creşte dimensiunile blocurilor”.

Nu este însă foarte clar ce a intenţionat Belshe prin “Avem puterea de a menţine unită comunitatea”, în condiţiile în care părerile sunt atât de împărţite.

“Deşi nu ştim exact cum se vor petrece lucrurile în noiembrie, viitorul sună bine”, a mai adăugat acesta. “Este o modificare simplă din care va beneficia toată lumea”.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...