Loading Posts...

Mark Cuban promite că biletele de la meciurile echipei Dallas Mavericks se vor achita cu Bitcoin

mark_cuban_dallas_mavericks_bitcoin

Omul de afaceri Mark Cuban, care este și patronul echipei de baschet din NBA Dallas Mavericks, a scris marți pe Twitter că din sezonul următor biletele pentru meciurile jucate acasă vor putea fi cumpărate cu Bitcoin.

Dallas Mavericks nu este prima echipă de baschet care acceptă plățile cu Bitcoin. Conform CoinTelegraph, Sacramento Kings a început încă din 2014 să accepte moneda digitală pentru plata biletelor și a materialelor promoționale.

Cuban este un personaj cunoscut în lumea crypto. Anterior, el a investit într-un fond hedge digital, dar și într-un ICO. În plus, miliardarul a lansat în august 2017 criptovaluta Mercury Protocol (GMT).

În 2017, Cuban și-a schimbat de multe ori părerea despre monedele digitale și tehnologia Blockchain. Dacă în iunie era de partea celor care spuneau că Bitcoin este o bulă, în octombrie acesta afirma că valutele digitale și noua tehnologie reprezintă viitorul.

Mai mult, Cuban apare și într-un clip video în care îi învață pe oameni “cum să se îmbogățească”. El le sugerează investitorilor să plaseze 10% din investiții în Bitcoin.

“Dacă ești un aventurier adevărat și vrei să ajungi să spui Ave Maria, ar trebui să investești 10% în Bitcoin sau în Ethereum”, spunea Cuban la vremea respectivă.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...