Loading Posts...

La mulți ani, BitcoinTalk!

10_ani_bitcointalk

S-au împlinit 10 ani de la lansarea forumului BitcoinTalk!

Pe 22 noiembrie 2009, Satoshi Nakamoto anunța noul forum al comunității Bitcoin, care îl înlocuia pe cel găzduit anterior de SoundForge.

În timp, șefia forumului a trecut de la Satoshi la Sirius, apoi la Theymos. Acesta din urmă a reușit să îmbunătățească activitatea utilizatorilor, calitatea postărilor și popularitatea forumului în general, astfel că acum, Bitcointalk este, probabil, cel mai cunoscut site crypto. Este locul unde se anunță toate proiectele noi, unde dezvoltatorii lansează așa-numitele “bounty campaigns”, unde utilizatorii câștigă bani din campanii de semnături și unde reputația se află la loc de cinste!

Desigur, un eveniment de o asemenea importanță nu putea fi trecut cu vederea! Astfel că au aparut mai multe concursuri cu premii, cum ar fi cel cu monede fizice Bitcoin sau cel cu carduri de debit tematice.

Cel mai important concurs însă a fost cel organizat de Theymos și a constat în diverse lucrări de artă realizate de utilizatori. Acesta a dat naștere unui interes extraordinar, care l-a surprins chiar și pe administrator, postările însumând deja 80 de pagini. De la desene pe caiet, la imagini realizate în Photoshop și apoi la picturi sau sculpturi reale, membrii BitcoinTalk s-au întrecut în ingeniozitate, au dat frâu liber imaginației, iar rezultatul a fost unul extraordinar!

Desigur, premiile au fost și ele pe măsură. Theymos a anunțat că va împărți cel puțin 1 BTC câștigătorilor, dar și un număr mare de merite, cel puțin 500, lucrărilor care-l vor impresiona cel mai mult. (N.r. meritele sunt elemente de apreciere ale postărilor de pe forum; sunt esențiale pentru promovarea în rang, dar și foarte greu de obținut în general). În plus, cei mai talentați au ocazia să primească și o emblemă specială, de recunoaștere a talentului, care le va fi asociată profilului de pe site.

Până la apariția articolului însă, Theymos acordase deja peste 9000 de merite, dat fiind numărul uriaș de postări, fapt ce l-a făcut să remarce “O să-mi explodeze capul, dar trebuie să mă uit peste toate postările… Am crezut că un concurs de artă va fi ceva frumos și simplu…”😊

Gazeta Bitcoin a participat la concurs cu trei încercări, pe care le puteți vizualiza la finalul articolului.

Nu ne rămâne decât să ne bucurăm împreună de această aniversare specială, să urăm și noi un sincer “La Mulți ani, BitcoinTalk!” și să urmărim desemnarea câștigătorilor! Și, poate, să ne întrebăm în gând “oare este și Satoshi aici?”.

Gazeta Bitcoin – BitcoinTalk, cheia care descuie Bitcoin și Blockchain-ulGazeta Bitcoin – BitcoinTalk, cheia care descuie Bitcoin și Blockchain-ul

Gazeta Bitcoin – Timpul trece, Bitcoin rămâneGazeta Bitcoin – Timpul trece, Bitcoin rămâne

Gazeta Bitcoin – Lumea lui SatoshiGazeta Bitcoin – Lumea lui Satoshi

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...