Loading Posts...

Katy Perry adoptă “manichiura crypto”

katy_perry_crypto

Aparent, Katy Perry a luat febra monedelor digitale. Cântăreața a postat săptămâna trecută o poză pe Instagram unde își etala manichiura. Și-a pictat câte o criptovalută pe fiecare unghie!

Citește și Celebrități care simpatizează Bitcoin

Unghiile solistei sunt decorate cu imagini 3D care ilustrează diverse monede digitale, iar pe fundal se observă dolari americani. Conform CoinTelegraph, pe unghiile lui Perry apar acum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar și Monero. Vedeta nu a dorit să explice motivele pentru care a adoptat această manichiură.

katy_perry_tweet

Postarea avea titlul “$—CrYpTo ClAwS—$” și a reușit să strângă peste 190.000 de like-uri.

Perry nu s-a mulțumit însă doar cu poza, ci a și dat tag celor cinci valute digitale – ethereum_updates, litecoinofficial, bit, stellarlumens și moneroofficial.

În ultima perioadă, tot mai multe celebrități au devenit pasionate de lumea crypto.

Săptămâna trecută a apărut în presă știrea conform căreia 50 Cent s-ar fi îmbogățit cu peste 7 milioane de dolari, de pe urma celor 700 BTC încasați la vânzarea albumului Animal Ambition, în 2014. Tot săptămâna trecută s-a aflat și de contractual de sponsorizare semnat de clubul de fotbal Arsenal Londra cu CashBet, londonezii urmând să promoveze ICO-ul lansat de această companie.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Blockchain

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...