Loading Posts...

Jurnal de criptomaniac

jurnal_de_criptomaniac

De astăzi, cu ajutorul lui Dan Negrea (moderatorul grupului de Facebook “Criptomonede – Totul despre cripto”), Gazeta Bitcoin inițiază o nouă rubrică, numită “Jurnal de criptomaniac”. Rubrica urmărește să vă prezinte aspecte cheie din lumea crypto, lucruri de care trebuie ținut cont, sfaturi despre securitate informatică și multe altele.

Pe această cale, ținem să îi mulțumim frumos lui Dan pentru amabilitatea de a ne lăsa să îi împărtășim aceste idei.

Dragă jurnalule,

Gata. M-am hotărât de azi să-ți scriu zilnic. Să fiu confidentul tău. Încerc să mă destăinui zilnic, în funcție de cât timp disponibil am, dar mai ales în funcție de câte noutăți am. Recunosc… am tendința de a deveni un criptomaniac. Mă trezesc și primul lucru pe care îl fac e să deschid CoinMarketCap. Să văd ce curs e. Ce ordere mi-au fost luate peste noapte. Ce planuri voi concepe imediat după ce sorb cafeluța. Click pe CoinMarketCap. Click pe exchange. Click pe grupul de Facebook. Click pe Telegram. Și da, curg noutățile, comentariile. Airdrop-uri, exchange-uri sparte, predicții date peste cap. Analize pro sau contra, ambele retușate.

Adrenalină maximă. Că așa e crypto. Mă culc bogat. Visuri de vacanțe exotice, Lambo, moon. Și totul pare să se rupă odată cu străpungerea suportului.

Planuri noi în funcție de ce portofoliu am dar și de ce fiat sau Bitcoin am. Prefer să le amân pe mai târziu. Sau, poate pe mâine? Desfac o bere și încerc să mă relaxez. Închid ochii. Cad în transă. Mașina timpului mă duce în mai 2015. Primul contact cu crypto.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...