Loading Posts...

Jurnal de criptomaniac (VI)

veros

Astăzi, Gazeta Bitcoin vă prezintă episodul șase al jurnalului lui Dan Negrea, moderatorul grupului de Facebook “Criptomonede – Totul despre cripto”.

Dragă jurnalule,

Astăzi am să-ți vorbesc despre Arbitrage, specularea prețurilor de pe 2 – 3 exchange-uri și specularea boților.

În primăvara anului trecut m-a căutat pe messenger-ul de pe Facebook un tip. Îmi propunea MLM-ul (n.r. Multi Level Marketing) celor de la Excallit și moneda Veros. Pachetul lor era 100 Euro (cam 109$ în martie 2017).

Am primit propunerea:

“Investești 100 Euro si primești două variante

  1. a) 1068 verosi
  2. b) 2991 verosi

A-ul e instant.

La B esti condiționat de 5 referali PAID.

Si cand vrei sa ii scoți afară de la ei esti iarăși condiționat. Îți dă 70%; restul de 30% te obligă la compounding.”

Stau și mă gândesc. Îl văd listat pe LiveCoin și C-cex. Studiez problema și dacă tot am dat Luna Coin pe BTC în pierdere, hai să încerc asta. Doar că intru direct pe trade și nu în MLM. Aveam deja un gust amar de la OneCoin.

Încep să fac câteva trade-uri și ajung de la 73 USD la 130 USD în mai puțin de o săptămână. (vezi imaginea atașată).

istoric_tradeuri

Eram cu ochii și pe piața de pe C-cex și văd că pot să iau ieftin de pe LiveCoin să ma duc să dau scump pe C-cex. Fac manevra asta de câteva ori până când îmi sar în ochi pe LiveCoin niște vânzari rapide. Stau să le urmăresc și mă prind de figură. Erau boți de volum sau boți care să mențină prețul monedei pe CoinMarketCap. Posibil pentru a atrage fonduri.

În minte avea să mi se nască un plan rapid. Cum fac să prind și boții dar și să tot rotesc LiveCoin cu C-Cex? Îmi convine manevra pentru că fee-ul e extrem de mic: 1 VRS.

Se lansează și Coss. Îmi fac cont și urmăresc istoricul piețelor. Urmăresc ce prețuri sunt pe LiveCoin și C-cex. Și iese cel mai tare plan de arbitrage. Coss-ul rula la anumite ore niște script-uri de volum. Trebuia doar să le prind. Nopțile aveau să devină zile de lucru pentru mine dar a meritat. A fost cea mai bună perioadă de arbitrage pe care am putut-o să o prind.

Boții de pe Coss și retragerea în C-cex și LiveCoin.

C-cexul are prețuri mari la vânzare. Însă problema e că daca vinzi pe USD inițial te bucuri de profit, dar ieși extrem de greu pe alte monede. Trebuie să cauți ceva uzual și preț mic + comision retragere mic. Mie însă îmi convenea să ies cu Veros de acolo chiar și prin LiveCoin. Posibil să fi fost printre primii care s-au prins de figură.

Veros s-a tot depreciat, însă acei boți de volum erau tot business-ul. Plus arbitrage-ul.

De asta, câteodată e bine să rulezi pe exchange-uri mai mici pentru că e imposibil să nu prinzi boții lor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...