Loading Posts...

Jurnal de criptomaniac (II)

golden_towns

Astăzi, Gazeta Bitcoin vă prezintă episodul doi al jurnalului lui Dan Negrea, moderatorul grupului de Facebook “Criptomonede – Totul despre cripto”.

Dragă jurnalule,

Azi Bitcoin s-a apreciat cu 400$ după căderea bruscă de ieri (n.r. intrarea din jurnal este de la o dată anterioară celei de astăzi). Cu cât s-a apreciat de ieri, cam atât valora el în primăvara lui 2014. Doar că eu atunci habar nu aveam de el. Ce face, ce este, că se minează.

Mai 2014

Mă hotărăsc să cumpăr contul Lorenei. Negociez cu ea, totul la 100 Euro. O grămadă de referali. Oraș mare. Simt că e o bună afacere. Fac târgul. Vând referalii și ce produc. Mă gândesc să retrag profitul, doar că văd la retrageri și Bitcoin. Observ că plățile prin el sunt mai rapid aprobate. De asemenea, observ că bonusul acordat la depunerile prin acest procesor de plată este mai consistent: 30%.

Întreb pe Skype pe un coleg cum retrage el în Bitcoin, și-mi dă pontul cu Coinbase. Îmi zice doar că e un web wallet, ceva gen Payeer, Paypal, PerfectMoney, doar că nu se vor stoca USD ci Bitcoin, o monedă virtuală.

Îmi fac cont pe Coinbase, văd că prețul lui oscilează de la zi la zi. Mă gândesc și la bonus, mă hotărăsc să speculez asta. Orașul meu e mare. Multe mine ce produc aurul din site, pe care îl pot transforma în vEuro (moneda virtuală a site-ului), pe care îl pot scoate în satoshi în Coinbase. Asta e tot ce mă interesează. Doar să speculez această roată ca în timp profitul să-l scot în cont bancar.

Și asta fac circa un an de zile.

Mai 2015

Amicul meu de chat îmi zice că are un pont de cloud mining. Ce mai e și asta? Îmi zice că e ceva asemănator cu ce minăm noi în GoldenTowns, doar că prin acel site ne dau direct satoshi.

Îmi fac cont și mă hotărăsc să cumpăr niște putere de minat cu ce produc în GoldenTowns. Și devin pentru prima dată “miner de satoshi”. Ce produc în GoldenTowns, scot în ore-mine. Ce produc în ore-mine, scot în GoldenTowns. Iau 30% bonus, dezvolt orașul. iau referali buni. Shares mai multe. Produc bine și scot în lei.
Asta este tot ce trebuie să speculez.

Chiar nu îmi vine în cap să sap mai departe pentru a afla ce ar putea face Bitcoin. Mica mea roată produce suficient. E tot ce contează pe moment.

ore-mine

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...