Loading Posts...

John McAfee prezice un preţ de 1 mil. USD pentru Bitcoin, îşi pariază ce are mai scump pentru asta

john_mcafee_predictie_bitcoin

John McAfee, fondatorul companiei McAfee Associates şi a binecunoscutului antivirus cu acelaşi nume, a fost mereu un optimist incurabil referitor la Bitcoin.

În iulie, timp ce teama şi incertitudinea planau asupra Bitcoin datorită evenimentelor de la 1 august, McAfee ieşea în faţă la un post naţional de televiziune şi spunea apăsat că îşi pariază numele şi 10 milioane de dolari pe faptul că Bitcoin va costa 50.000$ în trei ani, altfel este dispus să-şi mănânce barbăţia 😊

Predicţia a fost văzut ca o nebunie la acea vreme, mulţi întrebându-se cum de poate spune aşa ceva în direct sau cum şi-ar putea îndeplini promisiunea în caz că ar pierde pariul. Mai nou, după ce Bitcoin a trecut de 11.000$, McAfee nu se umflă în pene, ci mai degrabă ridică miza.

Astfel, mogulul a declarat:

“Când am estimat că Bitcoin va ajunge la 500.000$ până la finalul lui 2020, am utilizat un model care îmi spunea că la sfârşitul lui 2017 preţul va fi 5000$. Dar BTC a crescut mai rapid decât presupunerile mele. Acum spun că Bitcoin va costa 1 mil. USD până la finele lui 2020. O sa-mi mânânc p… dacă greşesc”, citează CoinTelegraph.

john_mcafee_tweet_bitcoin

Predicţiile împânzesc piaţa

Acum, când începe să predomine sentimentul că Bitcoin a început cu adevărat să fie adoptat în mainstream, mai mulţi jucători importanţi de pe piaţă şi-au exprimat părerile.

Agentul bursier Ronnie Moas a incercat să fie mereu înaintea lucrurilor, comunicând trei predicţii diferite în noiembrie. Dacă iniţial a afirmat că Bitcoin va costa 11.000$ până de Revelion, el a schimbat ulterior suma cu 14.000$, iar mai nou crede că moneda digitală va atinge cotaţia de 20.000$ în acelaşi interval.

Analistul Wall Street Tom Lee a fost ceva mai precaut:

“Bitcoin s-a prăbuşit până la 5600$, dar şi-a revenit. În opinia noastră, această depreciere este un semn de slăbiciune, iar abordarea precaută nu mai reprezintă o garanţie […] Recomandăm un echilibru în achiziţiile la preţul actual”.

Lee estimează că Bitcoin va creşte cu 40% în şapte luni.

Max Keiser este un alt nume cu rezonanţă în domeniu, fiind notoriu pentru predicţiile sale optimiste. Mai nou, gazda emisiunii Keiser Report este de părere că Bitcoin va atinge un maxim de 100.000$ pentru o unitate.

Care crezi că va fi preţul Bitcoin până la finalul anului? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...