Loading Posts...

John McAfee afirmă că se apropie o nouă dominație a taurilor în crypto

john_mcafee_declaratii

John McAfee crede că urmează un marș al taurilor. Expertul în securitate le ține partea investitorilor instituționali.

Prețurile vor exploda

Într-o postare pe Twitter, McAfee le spune traderilor să se pregătească pentru un următor carusel al prețurilor. El își bazează afirmațiile pe infuzia de cash venită de la investitorii instituționali.

El a spus, de asemenea, că prețurile primelor zece monede vor crește abrupt, cu ajutorul influxului de capital care va veni în perioada următoare în piața crypto. McAfee mai crede că și alți altcoini se vor întări, pe măsură ce investitorii își vor diversifica portofoliile.

Când a fost provocat pe Twitter asupra veridicității spuselor sale, McAfee nu a oferit niciun fundament pentru respectivele declarații. În schimb, controversatul susținător al criptovalutelor le-a spus comentatorilor “să își folosească mintea”, să “verifice știrile recente despre investitorii instituționali” și “să deducă motivele”, citează Bitcoinist.com. Se pare că este o altă afirmație tare a lui McAfee, similară faimoasei predicții din 2017 când a spus că “Bitcoin va costa 500k în anul 2020”.

Trendul emergent al investitorilor instituționali în crypto

Deși McAfee nu și-a susținut afirmațiile, știrile despre afluxul investitorilor instituționali în crypto au tot apărut în media. Acum câteva zile, Coinbase a lansat câteva produse adresate acestor investitori. Goldman Sachs plănuiește să deschidă tradingul cu Bitcoin către investitorii mari.

Se pare că cei mai mulți au ajuns la consensul că piața crypto se maturizează după creșterea meteorică trăită în 2017, când prețurile au atins niveluri record. De la începutul lui 2018 valoarea pieței a scăzut cu 50%. Conform unui chestionar din aprilie, 82% din investitorii instituționali cred că Bitcoin a atins minimul când a scăzut sub 6000$.

Intrarea fondurilor de investiții în piața crypto ar trebui să crească legitimitatea percepută asupra criptovalutelor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...