Loading Posts...

John Cena contribuie la aprecierea Bitcoinului

Bitcoin s-a aflat în ultimele zile într-o cursă nebună pentru a depăși valoarea de 5000$. Este posibil ca în spatele fluctuațiilor să se afle luptătorul de wrestling John Cena?

Conform CoinTelegraph, super starul din WWE a postat recent o poză în care se aflau o mulțime de monede Bitcoin. În acel moment Bitcoinul era cotat la 4300$.  Cei 7 milioane de followeri au putut observa că două ore mai târziu criptomoneda a atins un nou record – de 4700$, record care a fost de asemenea depășit ulterior!

Contul de Instagram al lui Cena este o colecție de poze care nu au descrieri și nici explicații, lasând la imaginația celor șapte milioane de fani să decidă ce reprezintă. La biografia luptătorului apare scris: “Bine ați venit pe contul meu de Instagram. Aceste poze vor fi postate fără descriere, pentru a le interpreta voi. Distrați-vă”.

Astfel, după ce John Cena a postat imaginea de mai jos, mulți au fost surprinși de faptul că Bitcoinul a avut o nouă explozie de preț.

Multe alte personalități din sport și-au manifestat interesul pentru criptovalute, chiar și pentru ICO-uri. De exemply faimosul boxer Floyd Mayweather sau fotbalistul Luis Suarez au postat și ei poze pe Instagram cu imagini referitoare la Stox, un ICO legat de predicțiile de piață.

O fluctuație care se datorează lui Cena

Postarea lui Cena a avut loc pe 31 august, ora 14.39 (ora României), iar două ore mai târziu criptomoneda înregistra un nou record.

Desigur, este vorba doar de o speculație sau de o coincidență, însă chiar așa s-au petrecut lucrurile.

Mișcările pe piața Bitcoin și volatilitatea au o asemenea natură încât orice factor poate influența o creștere de preț sau o depreciere.

Un factor de popularizare în mainstream

Cu ceva tot rămânem însă după postarea lui John Cena. Și anume: dacă la începutul anului se estima că aproximativ 10 milioane de oameni folosesc Bitcoinul, postarea wrestlerului a ajuns cu siguranță la mulți alți oameni care probabil nu erau foarte interesați de criptovalute, dar care pot deveni interesați.

Cu siguranță, printre fanii lui Cena nu se numără mulți investitori sau specialiști în IT. În orice caz, întrucât postările sale ajung la 7 milioane de followeri, Cena ar fi putut să influențeze într-o mică măsură o piață care se manipulează foarte ușor.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...