Loading Posts...

Jay-Z, atras de criptomonede

jay-z_crypto_robinhood

Nas și Snoop Dogg și-au manifestat susținerea pentru RobinHood, platforma cu comisioane zero la tranzacțiile crypto, despre care scriam aici. Mai nou, și Jay-Z se implică financiar la RobinHood, prin intermediul companiei sale Arrive. Între timp, cota de piață a platformei a trecut de un miliard și jumătate de dolari.

Citește și Celebrități care simpatizează Bitcoin

Jay-Z intră în lumea crypto

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, este proprietarul companiei Roc Nation. Este o firmă din industria divertismentului, care caută talente, promovează concerte, dar activează și în domeniul producției și publicării de muzică și film. Cântărețul, care se poate lăuda cu 21 de premii Grammy și 100 de milioane de albume vândute, a decis să adauge și crypto la acest portofoliu impresionant.

Primăvara trecută, Jay-Z a anunțat că va începe să se concentreze pe start-up-uri prin compania Arrive Venture Capital, o filială a firmei Roc Nation.

Neil Sirni, managerul Arrive, a explicat: compania “a fost concepută pentru a ne orienta experiența și resursele către construirea brand-urilor, dezvoltarea relațiilor cu consumatorii, managerierea artiștilor, dar și reprezentarea sportivilor. Am inclus recent în această expertiză variată și antreprenoriatul în fazele incipiente ale unei afaceri”, citează News.Bitcoin.com.

RobinHood a anunțat la finalul lunii trecute că va oferi și servicii de tranzacționare cu Bitcoin și Ether pentru care nu va percepe comisioane, fapt ce i-a adus o popularitate enormă. Și chiar dacă firma nu intenționează să devină un exchange în adevăratul sens al cuvântului, analiștii sunt de părere că într-un viitor celelalte case de schimb valutar vor avea parte de o competiție puternică. Afirmația este susținută și de numărul mare de utilizatori care s-au înregistrat la RobinHood, în mai puțin de o săptămână de la deschidere: peste un milion!

A treia aventură

“RobinHood va avea parte de susținerea noastră, în timp ce va pune în aplicare viziunea pe termen lung a companiei”, a mai adăugat Sirni.

Între timp, platforma se poate lăuda cu cei peste trei milioane de clienți. Valoarea companiei a crescut și ea, apropiindu-se de 1.5 mil. USD. A fost lansat și un serviciu crypto disponibil pe web și se pare că asistăm la un succes extraordinar.

Arrive a mai investit capital pentru Insite Applications, un proiect orientat spre partajarea locațiilor și pentru compania din domeniul tehnologiei acustice Devialet. RobinHood reprezintă a treia aventură a companiei Arrive, implicarea financiară având loc imediat după anunțul start-up-ului referitor la tranzacțiile cu BTC și ETH.

Astfel, Jay-Z se alătură lui 50 Cent, dar și altor artiști celebri care și-au asociat recent numele cu Bitcoin. În plus, superstarul și ziarul Chicago Sun Times au semnat în trecut un parteneriat în urma căruia biletele la unul dintre concertele sale au putut fi cumpărate cu Bitcoin.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
AngryAngry
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
Voted Thanks!

Blockchain

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...