Loading Posts...

Jamie Dimon regretă că a vorbit urât despre Bitcoin

jamie_dimon_regreta_bitcoin

CEO-ul JPMorgan a transmis că îi pare rău că a spus despre Bitcoin că este o “înșelăciune”, chiar dacă în continuare nu este un fan al Monedei Internetului.

“Simt același lucru pe care îl simt și guvernele față de Bitcoin și față de creșterea acestuia. Pur și simplu am o altă opinie față de restul oamenilor. Nu sunt deloc interesat de acest subiect”, a declarat Dimon într-un interviu pentru Fox Business, preluat de CoinDesk.

Pe 12 septembrie 2017, Dimon spusese că Bitcoin este o înșelăciune și că ar concedia pe orice angajat dacă ar afla că este trader de criptovalută.

Șeful JPMorgan a fost criticat intens după acele declarații, inclusiv de colegii de breaslă de pe Wall Street. De exemplu, Viktor Shvets, analist senior și șef de strategie în cadrul Macquarie Group, a spus că în pofida “speculațiilor extreme”, Bitcoin se bazează pe o “tehnologie durabilă, care va continua să evolueze și să se întărească”.

În octombrie 2017, Dimon a transmis că nu mai discută despre Bitcoin, datorită controverselor născute de declarațiile sale anterioare. Totuși, la scurt timp a mai spus că “traderii trebuie să plătească un preț dacă sunt atât de proști încât să cumpere” (n.r. Bitcoin).

Deși șeful JPMorgan nu mai este interesat de moneda digitală, acesta pare atras de tehnologia Blockchain. El a transmis către Fox Business faptul că “Blockchain este ceva real. Se poate ajunge la yeni și dolari crypto, sau ceva similar. ICO-urile trebuie analizate individual”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...