Loading Posts...

În curând veți putea să tranzacționați cu contracte derivate condiționate Bitcoin si Ethereum

Agenția CFTC din S.U.A. a aprobat LedgerX pentru tranzacționare cu instrumente financiare derivate. Compania a transmis către CNBC că intenționează să ofere servicii cu Bitcoin la începutul toamnei.

Agenția americană Commodity Futures Trading Commission (CFTC), care se ocupă cu  reglementarea achizitionării de optiuni pe piețele la termen, a anunțat luni că platforma LedgerX a primit aprobare totală. LedgerX este o platformă pentru tranzacționare cu instrumente financiare derivate.

Conform comunicatului, LedgerX intenționează, în primul rând, să aprobe optiunile de tranzacționare pentru Bitcoin.

“O aprobare venită din partea unui organism de reglementare din S.U.A. pentru contractele derivate pe piața monedelor digitale va atrage mai mulți clienți pentru tranzacționare”, a declarat Paul L. Chou, CEO al LedgerX. “Am observat o cerere mare din partea instituțiilor care nu au putut intra anterior pe piața Bitcoin datorită restricțiilor existente față de piețele nereglementate”.

Compania are în plan lansarea ofertelor pentru Bitcoin la începutul toamnei. Referitor la opțiunile pentru Ethereum, acestea vor avea loc peste câteva luni. Aceasta va fi piatra de temelie pentru reglementarea de către o agenție federală din S.U.A. a opțiunilor de tranzacționare pentru Bitcoin.

 “Suntem bucuroși să le urăm bun venit multor participanți care, în mod traditional, erau orientați către piața de retail.”, a transmis Chou către CNBC. El se așteaptă și ca un număr semnificativ de manageri de active să i se alăture, în urma aprobării primite de la CFTC.

Firma activează, în principal, în New York și a transmis în luna mai că a colectat 11.4 milioane de dolari pentru o investiție aflată într-un stadiu B (care se află într-un stadiu de dezvoltare) condusă de  Miami International Holdings și Huiyin Blockchain Venture Investments.

CFTC a subliniat și faptul că Divizia de Eliminare a Riscului, de asemenea, a transmis o scrisoare “scutirea LedgerX să se conformeze cu reglementarile Comisiei datorita modelului de compensare cu garanție colaterală. “

Chou a afirmat că excepția se datora planului firmei LedgerX să “nu aprobe tranzacțiile cu levier mare de risc crescut”

Conform CTFC, autorizația “nu stabilește sau presupune o susținere din partea Comisiei pentru utilizarea criptovalutelor, în general, sau bitcoin, în special.

Bitcoinul a fost tranzacționat luni la 2780$ – aproximativ 2/3 din valoarea istorică de 3000$ înregistrată în iunie. Cotația pentru Ethereum a fost de 225$.

“Cererea pentru produse de investiții de calitate în această piață este foarte ridicată”, a declarat Brian Kelly, fondatorul companiei BKCM. “Fondurile de active digitale au parte de cerere enormă din partea investitorilor. Avem însă nevoie și de infrastructură”.

Managerii fondurilor cu politică investițională agresivă, cum ar fi Kelly, vor putea să își întărească pozițiile de pe piață cu ajutorul contractelor de 1-6 luni oferite de platforma LedgerX.

LedgerX a mai transmis către CNBC că aceste contracte se adresează doar traderilor profesioniști și instituțiilor, dar că aceste companii pot crea produse pentru investitorii individuali.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

5
HeartHeart
1
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...