Loading Posts...

Google încearcă să-l angajeze pe Vitalik Buterin pentru un proiect crypto secret

vitalik_buterin_google

Vitalik Buterin a postat recent pe Twitter un screenshot în care apărea un email de la Google cu o ofertă de angajare pentru el. Tweetul includea și un chestionar în care utilizatorii erau întrebați dacă ar trebui să accepte jobul.

În postarea originală, Vitalik nu a ascuns numele companiei care încerca să-l angajeze, adresa de email și poza de profil. A fost un mail scurt, care spunea: “Sper că ești bine și te bucuri de weekend. Google crede în tine acum și în viitorul apropiat”, citează Ccn.com.

vitalik_buterin_tweet

Poll-ul a primit peste 2000 de voturi, peste 50% fiind de părere că nu ar trebui să accepte oferta. 40% din cei intervievați au spus că ar trebui să renunțe la Ethereum și să lucreze la Google. Peste câteva ore Buterin a decis să șteargă tweetul, probabil din cauză că nu cenzurase informațiile din email.

Este foarte improbabil ca Vitalik să renunțe la tot ce a câștigat cu Ethereum pentru a lucra la Google. El este văzut ca o emblemă a Ethereum, iar plecarea lui ar avea un impact imediat asupra prețului criptovalutei. Este posibil ca el să fi postat în glumă faptul că tocmai pe el, dintre atâția oameni, încearcă Google să-l angajeze.

Vitalik Buterin a depus un volum de muncă enorm în ultimele luni pentru cele mai importante update-uri ale Ethereum, cum ar fi implementarea protocolului Proof of Stake, Casper și Sharding. El este, de asemenea, și un avocat al Blockchain-ului și al criptovalutelor, despre care a vorbit la multe evenimente internaționale.

Pe de altă parte, Google a interzis reclamele crypto și cele la ICO-uri în luna martie. Totuși, în aceeași lună a apărut în presă că Google lucrează la propriul proiect pe bază de Blockchain: un registru distribuit pe care îl pot utiliza terții pentru a posta și verifica tranzacțiile. Google ar putea fi interesat să-l angajeze pe Vitalik pentru acest proiect, sau pentru altul neanunțat. Google este un investitor în mai multe companii crypto, cum sunt Ripple, LedgerX și Veem.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

 

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...