Loading Posts...

Furnizorul de portofele hardware Ledger a strâns fonduri de 75 mil. USD

hardware_ledger

Compania franceză a acumulat 75 milioane de dolari în cadrul unei campanii de strângere de fonduri.

Conform CoinDesk, campania a fost condusă de Draper Esprit, un investitor din Marea Britanie. Printre firmele participante s-au numărat Draper Venture Network, FirstMark Capital, Cathay Innovation, și Korelya Capital. Au contribuit la această sumă și investitorii actuali ai companiei: CapHorn Invest, GDTRE și Digital Currency Group.

Reprezentanții Ledger au transmis că vor utiliza banii pentru dezvoltarea afacerii, într-o perioadă în care popularitatea criptovalutelor a crescut enorm.

Eric Larcheveque, CEO-ul Ledger, a declarat:

“Aceste fonduri vor fi utilizate pentru Research & Development, dar și pentru dezvoltarea echipelor și a activității la nivel global”.

În comunicatul de presă, compania a mai specificat că lucrează la un nou dispozitiv de stocare crypto, numit Ledger Vault. Produsul va fi destinat investitorilor instituționali, cum ar fi băncile sau fondurile hedge.

Lansată în 2014, compania Ledger oferă mai multe tipuri de portofele hardware, în care se pot păstra criptovalutele și cheile private. Această campanie de acumulare de fonduri vine la un an după ce firma a reușit să strângă 7 milioane de dolari, în cadrul altei campanii.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...