Loading Posts...

FOX News: Bitcoin “va crește până la lună”

FOX News se alătură rețelelor media încrezătoare în Bitcoin. Postul de știri afirmă că prețul monedei poate crește până la un milliard de dolari.

În cadrul emisiunii “Making Money”, jurnalistul Charles Payne a discutat despre valorile atinse recent de Bitcoin. Payne, care este și gazda emisiunii, a declarat că moneda digitală ar putea valora 1 milion USD în următorii ani.

Conform CoinTelegraph, postul FOX News se alătură altor rețele care mediatizează Bitcoinul, cum ar fi CNBC. În anul 2017, criptomoneda a avut parte de multă expunere în presă, atât din partea gazdelor emisiunilor, cât și din partea analișților.

În timp ce Bitcoinul este cotat la valori în jurul a 2500$, predicțiile despre ce se va întâmpla cu prețurile peste 5-10 ani au devenit noua pasiune a televiziunilor de știri. Desigur, scopul este de a îi entuziasma cât mai mult pe investitori.

Naomi Brockwell, invitata lui Payne și totodată ex-director al New York Bitcoin Center , a declarat că “Motivul pentru care Bitcoin reprezintă o revoluție financiară este descentralizarea. Oamenii care promovează această tehnologie sunt aceia care înțeleg că guvernele pot fi periculoase.”

Referindu-se la criza economică din Venezuela, unde Bitcoinul efectiv dă o speranță oamenilor altfel nu ar avea cum să își cumpere de mâncare, Brockwell a adăugat că viitorul criptomonedei este luminos:

“Va crește până la lună”, a conchis ea.

Până la finalul emisiunii, prețul menționat de 1 milion de dolari s-a transformat într-un miliard de dolari J, chiar dacă nu a fost dat niciun detaliu în acest sens.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...