Loading Posts...

A fost lansată prima versiune de update pentru Casper

casper_v1

O nouă versiune a codului Casper, o îmbunătățire planificată a protocolului de consens Ethereum, a fost lansată pe 8 mai.

Zilele trecute, Danny Ryan, developerul Casper the Friendly Finality Gadget (FFG), a postat pe GitHub o versiune a Casper numită v0.1 “First Release”, admițând că “v0.1.0 marchează mai clar versiunile care vor urma și îi va ajuta pe clienți și pe auditori să urmărească mai ușor contractul și schimbările”, citează CoinTelegraph.

Ryan a dat detalii noi și pe Reddit despre upgrade, despre care a spus:

“Nu doar echipa de cercetare utilizează contractul acum, ci și auditorii, developerii clienți etc., astfel că am dorit să începem să emitem versiuni mai clare și changelog-uri pentru a ajuta pe toată lumea să fie organizată”.

Casper FFG a fost lansat pentru prima dată în octombrie 2017, având drept țintă rezolvarea “întrebărilor deschise ale finalității economice prin intermediul depozitelor de validare și a stimulentelor crypto-economice”. La finalul lui aprilie, Ethereum Improvement Proposal (EIP) #1011: Hybrid Casper FFG a fost introdus cu scopul de a crea un sistem hibrid de consens care caută să îndepărteze rețeaua de problemele asociate cu mineritul de criptomonede.

Hibridul Casper FFG ar trebui să combine algoritmii Proof of Work și Proof of Stake,  pentru a facilita în final tranziția la PoS. Conform EIP, una dintre specificațiile update-ului reduce recompensa actuală a blocului la 0.6 ETH, de la 3 ETH.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...