Loading Posts...

Fiul unui raper din Wu-Tang Clan își lansează propria criptovalută

dirty_coin

Fiul lui Ol’ Dirty Bastard, fost membru al Wu-Tang Clan (decedat în 2004), va scoate pe piață o monedă digitală proprie.

Este vorba de Bar-Son James, cunoscut pe scenă sub numele Young Dirty, și de Dirty Coin, o criptovalută realizată în parteneriat cu Link Media Partners, o companie din industria divertismentului. Dirty Coin (ODB) va funcționa pe Blockchain-ul TAO și va fi listat de exchange-ul AltMarket după lansare.

Este un eveniment important, dacă ne gândim la numărul tot mai mare de celebrități implicate în diverse ICO-uri. Gazeta Bitcoin a relatat recent despre acțiunile purtate în acest sens de Steven Seagal sau de clubul de fotbal Arsenal Londra. Este de asemenea important de luat în calcul și că VIP-urile nu par speriate mișcările luate de SEC în ultima vreme.

Conform CoinTelegraph, proiectul Dirty Coin vine cumva în sprijinul unui album pe care cântărețul îl va lansa în curând, dar le va facilita și fanilor accesul la concerte, plus că aceștia vor putea achiziționa diverse suveniruri. Moneda va putea fi folosită și pentru cumpărarea de obiecte care au legătură cu Ol’ Dirty Bastard.

“În principiu, dacă fanii cumpără Dirty Coin înaintea unui concert, este posibil să obțină bilete la preț redus sau în mod gratuit. Cu alte cuvinte, este o oportunitate imensă pentru fani”, a declarat  Young Dirty într-un interviu.

Young Dirty crede că abordarea sa îi poate inspira și pe alți artiști să aibă încredere în criptovalute, pe care el le numește “cel mai important lucru din istoria omenirii”.

“Când se vor implica și alți artiști, cred că vom asista la o reacție în lanț”, a adăugat cântărețul.

Chiar dacă nu a fost anunțată o dată precisă de lansare, Dirty Coin va fi vândut vara aceasta prin metoda numită “initial artist offering”, spun surse apropiate proiectului.

Referitor la ce părere ar fi avut tatăl său despre fenomenul crypto, dacă ar mai fi trăit, Young Dirty a transmis:

“I-ar fi plăcut. Eu unul presimțeam că va apărea ceva de genul”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...