Loading Posts...

Exchange-ul BitMEX se alătură contestatarilor SegWit2x

Reprezentanţii exchange-ului declară că nu vor susţine SegWit2x “nici dacă lanţul SegWit2x va deţine majoritatea puterii de hash”.

Citeşte şi Pro și contra SegWit2x

Spre deosebire de poziţia adoptată de furnizorii portofelului Xapo faţă de bifurcarea hard, BitMEX a confirmat că nu va lucra cu lanţul rival în nicio circumstanţă.

Şi asta datorită faptului că SegWit2x “nu conţine în mod implicit protecţia la replicare”, citează CoinTelegraph. “Drept urmare, BitMEX nu va susţine SegWit2x”, se transmite la finalul comunicatului.

“Ca atare, BitMEX nu se va implica în distribuirea B2X şi nici nu va fi răspunzător pentru orice monedă B2X care ne va fi trimisă”.

Exchange-ul le solicită clienţilor care doresc să primească criptomonede B2x să îşi retragă toate fondurile în Bitcoin anterior bifurcării din noiembrie.

Poziţia faţă de alte bifurcări

Ca de obicei, nu s-a făcut nicio referire specifică la cealaltă bifurcare care va avea loc în curând – Bitcoin Gold. În schimb, BitMEX transmite că această poziţie se adresează “oricărei alte posibile bifurcări hard”.

“BitMEX consideră că monedele rezultate din orice bifurcare sunt altcoini. Indicii .BXBT şi .BXBTJPY vor rămâne neschimbaţi şi nu vor include B2X”, au explicat reprezentaţii companiei.

Tabăra anti-SegWit2x

În timp ce SegWit2x continuă să facă valuri pe piaţa crypto, contestatarii upgrade-ului au reacţionat favorabil la decizia BitMEX.

WhalePanda, un nume cu rezonanţă pe Twitter în domeniul crypto, aprobă atitudinea casei de schimb, publicând un link de înregistrare la BitMEX.

Între timp, veştile proaste continua să apară pentru adepţii SegWit2x, mai nou susţinerea din partea minerilor scăzând la sub 80% în ultimele 24h, în condiţiile în care 80% este pragul minim fără de care nu se poate realiza activarea.

Datele despre scăderea de sub 80% parvin de la Coin Dance şi au fost publicate pe Twitter şi de investitorul şi antreprenorul Alistair Milne.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...