Loading Posts...

După BitPico, încă un site anunţă că SegWit2x va avea loc

SegWit2x_Bitcoin2x.org

Gluma se îngroaşă! După anunţul formulat de BitPico, încă o entitate transmite că SegWit2x se va lansa pe 15 noiembrie.

Citeşte şi Amenințarea fantomei: BitPico promite că va realiza bifurcarea SegWit2x

O nouă ameninţare

Membrii comunităţii erau deja în stare de alertă de două zile, după ce gruparea anonimă BitPico a trimis un email în care scria că va merge înainte cu SegWit2x. În continuare nu se cunoaşte nimic despre această entitate.

“Orice s-ar întâmpla, mergem înainte cu bifurcarea”, se preciza în respectivul mesaj.

Dacă iniţial ameninţarea a fost percepută ca o glumă, se pare că totuşi există un sâmbure de adevăr. Conform News.Bitcoin.com, în ziua imediat următoare a apărut un site nou – Bitcoin2x.org – unde se menţionează de asemenea că bifurcarea va avea loc. Momentan nu se ştie dacă BitPico are legătura cu site-ul. Mesajul de întâmpinare este similar însă cu ameninţarea formulată de gruparea anonimă:

“Am decis să mergem înainte cu bifurcarea, conform planului. Nu vom permite ca destinul Bitcoin să fie controlat de şase indivizi”.

Jeff Garzik: se va mina probabil un bloc pe zi

Lumea se întreabă în continuare dacă proiectul va mai fi lansat. Unul dintre motivele principale de îngrijorare îl constituie nodurile SegWit2x, care sunt în continuare operaţionale. Şi dacă acestea sunt operaţionale, în principiu orice miner poate realiza bifurcarea protocolului. Mai mult, predicţiile de preţ pentru criptomonedele SegWit2x nu au încetat, traderii cumpărând în continuare B2X. Din toate aceste motive, există şanse reale ca proiectul să vadă lumina zilei.

Totuşi , lead-ul proiectului nu pare îngrijorat. “Fără aportul minerilor, noul lanţ va genera probabil un bloc pe zi”, a transmis Jeff Garzik.

La câteva ore de la lansare, Bitcoin2x.org a schimbat mesajul de întâmpniare.

“Tocmai am bifurcat site-ul. A nu se înţelege că am bifurcat Bitcoin, aici este mult de muncă. Reveniţi pentru update-uri noi”.

Credeţi că bifurcarea SegWit2x va mai avea loc? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
1
AngryAngry
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...