Loading Posts...

Despre Wanchain și WAX

wanchain_vs_wax

Wanchain (WAN) – anonimitate și interconectare a Blockchain-urilor

Wanchain (WAN) este o rețea financiară distribuită care încearcă să unifice toate activele digitale prin intermediul contractelor smart care acționează între mai multe lanțuri. Astfel, monedele digitale pot fi transferate între Blockchain-uri.

Numele Wanchain provine de la două simboluri. În limba engleză, WAN înseamnă “Wide Area Network”, adică o rețea care conectează PC-uri într-o zonă vastă, similar intenției Wanchain de a conecta toate Blockchain-urile existente într-o rețea imensă. De asemenea, în mandarină WAN înseamnă 10.000, fapt ce poate fi interpretat ca o dorință a proiectului de a unifica mii de Blockchain-uri.

Caracteristici

Interoperability Alliance: este un parteneriat strategic între Wanchain, Aion și Icon. Scopul principal al Alianței este de a colabora în ceea ce privește cercetarea și tranzacțiile și comunicațiile între lanțuri pentru a putea interconecta Blockchain-urile.

Intimitate: rețeaua Wanchain este orientată spre intimitate, în special spre semnăturile ring, care conferă un nivel înalt de anonimitate. Pe scurt, semnăturile ring pot ascunde acțiunile întreprinse de un utilizator dintr-un grup. Ele permit ca tranzacțiile emise de un grup să nu poată fi corelate cu un membru al grupului.

WAX (WAX) – piață pentru activele din jocurile online

WAX (Worldwide Asset eXchange) este o platformă descentralizată concepută pentru a permite utilizatorilor să creeze o piață funcțională a activelor din jocurile video online. Cu ajutorul Blockchain-ului Ethereum, WAX încearcă să ofere o piață a bunurilor virtuale de care să profite peste 400 milioane de jucători din toată lumea.

WAX este o monedă utilitară care facilitează schimbul bunurilor virtuale cu criptomonede.

Caracteristici

Pentru a înțelege modul de funcționare al proiectului, trebuie definit conceptul de “skins”. Acestea sunt bunuri virtuale care permit jucătorilor să își personalizeze personajele și armele din jocuri. În prezent, achiziția, vânzarea și tranzacțiile care implică skins reprezintă o industrie în valoare de 50 mld. USD anual. Acesta este sectorul în care WAX încearcă să se afirme.

Practic, WAX este o piață descentralizată și peer-to-peer, care prin intermediul tehnologiei Blockchain și al contractelor smart îi ajută pe utilizatori să comercializeze skins într-o manieră eficientă, fără intermediari. Cu ajutorul acestei platforme, milioanele de jucători își pot crea propriile magazine virtuale, fără a fi nevoiți să investească bani pentru securitate, infrastructură sau procesare a plăților.

Moneda WAX este esențială pentru cei care doresc să cumpere, să vândă, să închirieze sau să comercializeze active digitale pe platformă. Cu alte cuvinte, bunurile virtuale sunt monetizate și preschimbate cu criptomonede, prin intermediul contractelor smart care execută transferurile în mod automat, fără a fi necesară încrederea în terți.

WAX a susținut un ICO în noiembrie 2017, în urma căruia a strâns suma de 9,6 mil. USD. Anterior, în cadrul unei pre-vânzări, se acumulaseră alte 45, 5 mil. USD. Lansarea oficială a platformei este planificată pentru trimestrul al patrulea din 2018.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...