Loading Posts...

Despre VeChain și 0x

vechain_vs_0x

VeChain (VEN) – viitorul digital al afacerilor

VeChain (VEN) este un site care utilizează tehnologia Blockchain, dezvoltat pentru conversia informațiilor. Proiectul permite conectarea tehnologiei digitale Blockchain cu date reale și digitalizarea oamenilor reali, a obiectelor și chiar a evenimentelor. Proiectul a demarat în 2015, fiind condus de o echipă din Singapore.

Caracteristici

Hibrid de Blockchain și contracte smart: creatorii au apelat la cele mai bune două caracteristici ale tehnologiilor digitale și be baza acestora au construit un proiect unic destinat operațiunilor realizate de corporații. VeChain asigură interacțiunea și transferul de valori, precum și alte opțiuni. Această abordare este atractivă mai ales pentru antreprenori.

Model comod de business: VEN schimbă modul tradițional de realizare a afacerilor, oferind mai mult confort și transparență. VeChain oferă principiul de “serviciu confidențial” și implică posibilitatea acțiunilor colective în cadrul organizațiilor sau site-urilor, incluzând și fiecare consumator.

Transparență: fiecare produs asociat platformei are un identificator propriu. Acesta este scris pe Blockchain și este plasat pe produs cu un chip NFC (sunt posibile și variantele de etichete RFID sau coduri QR). Un partener sau un client poate mereu să urmărească un produs și să afle originile și caracteristicile acestuia. VeChain oferă multiple oportunități, printre care protecția imaginii, garantarea nefalsificării sau siguranța alimentației.

VeChain este una dintre cele mai vechi companii care oferă astfel de produse. Deloc surprinzător, echipa a deschis deja filiale în lumea largă, cum sunt cele din Franța, Singapore sau Hong Kong. Sunt solicitate în special serviciile din domeniul agricol, al produselor de lux și al băuturilor exotice.

Recent, VeChain și-a lansat propria rețea principală, numită VeChain Thor, iar activele s-au redenumit din VEN în VET.

0x (ZRX) – schimb necomercial de monede

0x (ZRX) este un protocol care permite descentralizarea schimbului de monede și de active bazate pe Ethereum. Prin crearea propriilor aplicații, dezvoltatorii pot utiliza ZRX pentru a preschimba criptomonede – de exemplu, pentru a cumpăra și vinde monede digitale bazate pe algoritmul Ethereum.

Scopul proiectului este de a oferi oportunitatea de a utiliza efectiv orice monedă bazată pe Ethereum. ZRX poate acționa ca standard de referință pentru schimbul monedelor de tip ERC20. Este permisă interacțiunea cu software descentralizat în timpul procesului de schimb. Pentru a asigura executarea corectă a trading-ului, dezvoltatorii au creat un sistem de contracte smart gratuite, care pot implica orice valută digitală. Pe partea tehnică, se lucrează la scrierea algoritmului “abstraction of tokens” (n.r. abstracția de monede), menit să ofere comunicare între blocuri și monedele platformelor prin intermediul contractelor smart.

Caracteristici

Lipsa comisioanelor: 0x este finanțat de investitori, astfel că nu necesită comisioane pentru operare și dezvoltare. Banii sponsorilor sunt folosiți pentru îmbunătățirea securității și a stabilității platformei.

Noi oportunități de dezvoltare: protocolul 0x permite realizarea de schimburi cu cele mai commode instrumente de trading. Utilizatorilor li se oferă software open source gratuit. Participanții sunt ajutați să efectueze tranzacții directe între ei. Aceștia pot crea, verifica și executa ordine, care sunt atașate protocolului. Tranzacțiile sunt de asemenea gratuite.

Will Warren, directorul executive al 0x, a spus despre companie că nu a deveni o organizație comercială, iar utilizatorii vor putea aplica gratuit algoritmul.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...