Loading Posts...

Despre Theta Token și TrueUSD

theta_vs_trueusd

Theta Token (THETA) – revoluționarea industriei video

Theta Token (THETA) încearcă să redefinească industria fluxurilor video prin emiterea unei monede proprii adresată celor care fac video streaming, jucătorilor de eSports și altora. Este o platformă interesantă care are nevoie însă de mulți participanți.

Echipa din spatele Theta dorește să ofere o rețea descentralizată peer-to-peer și să îmbunătățească modul în care sunt livrate fluxurile video, coroborat cu reducerea costurilor asociate acestei industrii. De asemenea, încearcă și să creeze o infrastructură end-to-end pentru streaming video descentralizat.

Theta țintește să realizeze toate cele de mai sus cu ajutorul tehnologiei Blockchain. Astfel, experiența de video streaming va deveni mai plăcută și mult mai calitativă. În plus, costurile de video streaming for fi scăzute, iar spectatorii vor încasa monede THETA pentru vizualizarea de conținut. Se pot încasa monede și prin partajarea lărgimii de bandă în cadrul rețelei.

Scopul proiectului este unul solid, iar Theta Token are potențial mare de dezvoltare. Practic, este vorba despre schimbarea din temelii a întregii industrii video online, iar nume sonore precum Youtube și Samsung se numără printre investitorii care au fost alături încă de la început.

TrueUSD (TUSD) – competiție pentru USDT

TrueUSD (TUSD) este o monedă digitală asemănătoare cu USDT: garantează o valoare stabilită la 1$ și este susținută prin rezerve reale de USD.

După cum se știe, Tether a stârnit numeroase controverse datorită lipsei de transparență. Compania a fost acuzată că nu permite verificarea rezervelor financiare. Deși fiecare monedă USDT ar trebui să valoreze 1$, în realitate nu se poate spune cu precizie dacă chiar așa stau lucrurile.

Pe fondul acestor probleme, TrueUSD încearcă să fie o criptovalută susținută cu USD, care să ofere transparență totală. Opinia generală despre TUSD este că se prezintă ca o monedă cu valoare stabilă în care se poate avea încredere.

TUSD este o monedă de tip ERC20. De fiecare dată când utilizatorii cumpără fonduri TUSD, noi monede sunt fabricate și sunt emise în ecosistem către cumpărător. Banii cash plătiți pentru achiziția de criptomonede sunt securizați într-un cont escrow. În momentul în care cineva dorește să vândă TUSD, va primi câte 1$ pentru fiecare monedă digitală. Ulterior vânzării, respectivele fonduri TUSD sunt distruse.

TUSD este o monedă cu valoare fixă care încearcă să depășească rivalul USDT, deși nu-i este ușor. În prezent, tot mai multe exchange-uri acceptă tranzacțiile cu USDT, în pofida reputației proste a acestei monede. Comparativ, TUSD apelează la un model transparent și permite utilizatorilor accesul la verificările efectuate lunar de experți din afara proiectului. Prin folosirea TUSD, participanții își vor putea preschimba oricând monedele la o paritate de 1:1 cu dolarul american, prin interacțiunea cu organizațiile asociate proiectului. Cu alte cuvinte, TrueUSD nu manipulează niciodată fondurile în cadrul retragerilor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...