Loading Posts...

Despre TenX și Augur

tenx_vs_augur

TenX (PAY) – utilizare ușoară a banilor crypto

TenX (PAY) este o companie de plăți care permite utilizatorilor să cheltuie cu ușurință monede digitale ca bani naționali. Portofelul TenX oferă proprietarilor abilitatea de a transfera fonduri către alte valute și de a plăti pentru cumpărături. Acest portofel este asociat cu un card de debit sau de credit.

Proiectul a fost fondat de către Tuyuy Hoenish, Michiel Sperk, Julianus Hosp și Paul Kitty. Lideri în lumea crypto ca Vitalik Buterin, David Lee și Bo Shen, au fost de asemenea implicați. Conceptul bine realizat și numele cunoscute implicate au adus rapid popularitate pentru TenX: 205.000.000 monede PAY au fost achiziționate în decurs de doar șapte minute după lansarea pe piață.

Caracteristici

Suport pentru multe criptovalute: majoritatea portofelelor oferă suport pentru o singură monedă. În schimb, TenX suportă Ethereum, Bitcoin, Dash și monede ERC20. Dezvoltatorii vor să extindă și mai mult această listă.

Țintirea unui număr maxim de utilizatori: plățile prin intermediul portofelului TenX pot fi realizate în 200 de țări (cu excepția S.U.A. și Singapore). Comisioanele percepute de ATM-uri sunt de doar 2%, similar celor percepute de carduri.

Sistem de acumulare: operațiunile de tip cashback reprezintă o acumulare de 0,5% pentru proprietari, la fiecare transfer realizat cu ajutorul aplicațiilor sau cardurilor PAY. În plus, utilizatorii sunt bonificați pentru utilizarea criptomonedelor și pentru preschimbarea acestora. Astfel, acumularea de altcoini în portofel este inutilă, întrucât nu oferă niciun bonus.

Plusurile TenX constau într-un concept clar, o echipă solidă și aplicații în lumea reală. Adițional, conceptul constituie un avantaj evident, deoarece poate fi utilizat atât ca o investiție, cât și ca o metodă de plată pentru cumpărături sau pentru facturi.

Augur (REP) – câștiguri din “predicții crypto”

Augur (REP) este o platformă descentralizată open source care permite câștiguri pe baza predicțiilor. Previziunile sunt realizate prin cumpărarea sau vânzarea de acțiuni care sunt corelate cu evenimente particulare. În cazul în care predicția se adeverește, prețul acțiunilor crește; în caz contrar, scade.

Proiectul folosește un registru disponibil în toată lumea. În plus, utilizatorii pot apela și la teoria jocurilor. Astfel, sunt atrași mai mulți participanți, sunt luate în calcul evenimentele de pe mai multe piețe și se îmbunătățește acuratețea predicțiilor.

Caracteristici

Piață flexibilă: oricine poate alege ce vrea să prezică și cât să investească, dar poate și crea piața. De exemplu, se poate miza pe cine va câștiga alegerile în țara X, în anul 2018. Creatorul evenimentului determină prețul inițial și cantitatea de comisioane. Nu este necesară vreo aprobare din partea managementului central al site-ului. Totuși, valoarea acțiunilor nu poate fi prezisă, acestea variind în funcție de cerere și ofertă.

Criptovalută flexibilă: pentru a deveni membru Augur nu este necesară achiziția de monede REP dacă utilizatorul deține deja fonduri în Ethereum. Dezvoltatorii susțin că REP nu este doar o valută, ci și o măsură pentru reputație. În orice caz, monedele au o valoare și generează profit de pe urma comisioanelor. Monedele sunt redistribuite între utilizatori și Fondul de Previziuni, în cazul în care una dintre părți nu-și îndeplinește atribuțiile.

Oracole: utilizatorii sunt protejați de țepe sau de rezultate false grație sistemului oracol, care garantează acuratețea și fiabilitatea calculelor.

Augur este cu siguranță un proiect interesant. Unul dintre avantajele sale – experiența acumulată – permite utilizatorilor să facă mai puține erori și să câștige mai mult.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...